Lust.?

Jag har inte haft någon vidare lust att skriva faktiskt. Men nu kände jag för att skriva lite. Dagen började med jobb. Sen hem och vila lite och sen bar det av till stallet. Mysig ridtur blev det och sen när jag kom hem blev det mat. Och nu har jag precis kommit ur duschen. Älsklingen är och tränar och efter det får vi se vad som händer. Imorgon blir det jobb igen fast imorgon blir det längre. JObbade bara 2 timmar idag men imorgon blir det fler. ca 4-5 timmar. sen blir det nog bio med älsklingen, brorsan, waerner, Emelie och Viktor. Hoppas på det.

Malma marken

Idag har Vi varit i malmköping nästan hela dagen på marknad. Och shit vad saker det fanns. Hittade en ny väska och en ny piercing. Äntligen, har nämligen haft läkpiercingen i nu i nästan 2 år. Lyssnade även på Nordman när vi var där och han var helt okej. Nu blir det soffan och film.

Jobb

Dagen började med jobb. sen blev det duschen och efter det käk. Har faktiskt inte gjort så mycket idag :P. sitter nu hemma hos mamma. Vi åkte hit en stund och hälsade på. och ikväll blir det lugnt. I helgen är de malmamarknaden, hoppas vi åker dit. Har aldrig varit på den så jag hoppas få med mig patrik och mamma dit. Ska nog inte bli så svårt för båda vill åka så :).

Tröttis

usch så trött jag är nu. Ska snart kolla på film tror jag och sen sova. Älsklingen ska ut så jag blir själv för waerner har redan somnat :P. Haha! Han var trött han med vilket är förstårligt. Idag har vi hjälp waerner att flytta lite saker och sen har vi inte gjort så mycket, Tvättat lite. Men en sak har varit super idag. VÄDRET! hur underbart som helst <3 
Men nu ska jag kila.
 

Sova?

Sitter här nu och varit uppe sen kvart över tre ungefär. Kan inte somna och som tur är så är waerner här och han kan inte heller sova så vi har suttit och spelat spel. Haha, man måste ju fördriva tiden på något sätt. Men jag ska nog gå och försöka sova lite snart. Mamma och jag kanske ska på marknad idag så jag hoppas på fint väder. Men nu ska vi fixa kaffe och sen ska vi väll fortsätta kolla på tv. Ska gå in till min älsklingen med och pussa lite på honom. Han sover så sött så. Skriver mer senare idag, om jag orkar vill säga  ;).

Vad ska man hitta på idag?

Vi hade bestämt att skulle ut till älsklingens sommarstuga och åka ring efter båten idag. Men vädret är inte på våran sidan. Nu börjar jag bli allvarligt sur på det. Det är ju för f*n sommar. Och kollar man på vädret så ska det ju inte dirket bli bättre i veckan som kommer heller. Men det går ju inte att göra något åt. Och imorn börjar jag jobba. Det som är dåligt med att jobba nu är att jag inte får pengarna förens i augusti. Skulle behöva dom den här månaden menmen.
Men nu ska jag lägga mig i soffan med älsklingen. Blir nog en sån dag idag.

Uppdatering

Har varit lite dålig på det men han inte haft tid att skriva faktiskt. Fiskekvällen vi hade i torsdags var hur mysig som helst. Killarna fiskade och jag och annelie satt och njöt av solen. Helt underbart! Och igår var vi först nere vid djulö där älsklingen och chrille flög helikopter. Ganska häftigt att se en helikopter på så nära håll. Vore jag inte så feg hade jag också åkt. Efter det gick vi och åt glass och sen blev det stan. Kollade på lite skor och annat. Sen åkte och handlade så vi kunde laga mat. Det blev pannkakor. Det är bland det godaste som finns. Och sen på kvällen var det fest och utgång. Trevlig kväll om man räknar bort det i slutet. Men annars hade jag super trevligt.

Sitter i bilen

Sitter nu i bilen. Älsklingen, jag, Chrille, waerner och anneli ska ut och fiska vid älsklingens stuga. Ska bli skit mysigt. Skriver mer när vi är där ute.

Norrköping

Det har varit en helt okej dag. Först tvättade älsklingen och jag och sen ringde vi till min mamma och frågade om hon ville följa med till Norrköping och det ville hon så vi åkte. Jag hittade en klänning, en tubtopp och ett skit fint linne. Sen åkte vi till media markt och jag hittade en dator jag vill ha, Så nu är det bara att börja spara till den. Dagen har i varje fall varit väldigt trevlig.

Kul

Dagen började med att älsklingen och jag fixade lägenheten lite. Sen åkte vi ner på stan så älsklingen klippte sig, blev jätte fint :). Sen åkte vi hem till mamma en sväng och hälsade på och åt. Sen prata pappa och jag och bestämde att jag skulle köra ikväll. Fasiken vad kul det är. Var ute på stora vägen och det var inte så farligt som jag trodde. Skit kul var det faktiskt. Så på söndag ska vi köra igen. Nu sitter jag här med waerner och älsklingen och kollar på Tila Tiquila eller hur det stavas på MTV. och det är nog så kvällen ser ut, bara ta det lugnt helt enkelt.

Tältning

Igår kväll fick vi för oss vi skulle åka och tälta på en ö som heter Fagerön. Jätter fint ställe så det är därför jag inte har skrivit något. Kom hem vid 2 idag men har varit så himla trött för jag sov ungefär bara 2 timmar i natt. Hade skit svårt att sova. och ikväll har älsklingen, jag och Waerner spelat minigolf och ätit. Mysigt! Så nu ska jag sätta mig och kolla på film med dom två. Skriver mer imorn när jag är piggare.

Flytta? Ja tack!

Har funderat en del idag och kommit fram till hur gärna jag vill ha en egen lägenhet. Kunna komma hem till något eget och kunna göra som man vill. Inte behöva rätta sig efter någon annan. Skulle vara så himla skönt. Visst det är mysigt att "bo" tillsammans med pojken min men vi bor ju egentligen inte ihop. Står fortfarande skriven hemma hos mamma. Men jag skulle vilja ha något helt eget. Tyvär har jag inte pengar till det. Får mitt studiebidrag och underhåll men det skulle typ bara räcka till hyra och jag måste ju äta också och ha pengar till annat. Haha, får fråga pappa lite snällt om han kan betala mat och sånt ;). Haha nedå. Men när jag får pengar och råd till det så ska jag flytta till en egen lägenhet. Så är det bara!  lite av mina funderingar idag, annars idag har det inte hänt mycket, varit och fikat med mamma och hennes pojkvän och syrran. Och sen bestämmde älsklingen och jag oss för att sova kvar hos mamma. Så nu ska jag gå och göra dom sällskap i soffan. Fast jag lär nog somna ;).

Hund

Sitter här och kollar runt lite på internet. Letar efter saker jag gärna vill ha. En av dom sakerna är en hund. En jack russel. De är den hunden jag vill ha och de har jag velat sen många år tillbaka. Och det ska bli min första hund har jag bestämmt. Det är bara det att jag vill ha den NU! Skulle vara så mysigt att komma hem till en hund som blir glad när man kommer hem. Det blir ju tillslut som en familjemedlem. Men min pojkvän vill tyvär inte skaffa någon hund än och eftersom det är hans lägenhet så får jag helt enkelt rätta mig efter honom. Så när han vill skaffa hund så kan vi göra det. Men det finns ett problem till. Han vill inte ha en Jack russel. Så jag vet inte hur det blir. Men jag SKA ha en. Han får bara acceptera det. Men först måste han vara med på att skaffa hund och som det ser ut nu så blir det inte än på väldigt länge :(. Men men, det är bara att vänta.
 Så himla söta :)

Varför är det såhär?

Ja, det kan man undra. Varför ska det vara såhär? Regn,regn och åter regn. Är så trött på skiten, jag vill ha sol och värme så man kan bada och ha mysiga grillkvällar. Men som det ser ut så ska det regna flera dagar framöver. Någon som kan ge exempel på vad man kan göra en regnig dag? Skulle vara snällt :). För idag har jag inte gjort mycket alls, var och övningskörde med pappa förut, gick jätte bra om jag får säga det själv. Och sen blev det duschen och efter det åkte älsklingen och jag och handlade. Sen kom Moa hit så vi satt och snackade lite. Nu sitter älsklingen och jag och myser i soffan med morötter och dipp. Det är bland det godaste som finns.

Booring

Usch vad jag hatar detta väder. Det är de värsta som finns. Man kan inte vara ute och göra saker så man får försöka hitta på saker inne. Sitter och väntar på att älskilingen ska komma hem. Han skulle varit hemma för typ 40 min sen. Så kommer han inte hem snart får jag ringa och kolla vart han är. Senare idag ska jag ut och övningsköra, eller det beror på när pappa hör av sig och har tid vill säga.

Mysig kväll

Vid halv fem ungefär åkte mamma och jag in till stan. Först lämnade vi hunden hos chrille sen gick vi tre ner på stan. Patrik mötte oss vid åhlens. Jag skulle köpa en tröja jag hittat på JC men den fanns inte kvar. :(. lite synd! Mamma hittade ett par rosa mysbyxor, och efter det gick vi och fikade på sultans. Sen åkte älsklingen och jag ut till pappas kolonilott för pappa och jag skulle övningsköra, men jag var så himla trött så vi tar det imorgon istället. Åt lite mat där ute med, färsk potatis och kall skinka. Mums! Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på tv, får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. Är rusket trött just nu.

Solen skiner

Solen skiner igen efter några dagars regnande. Skönt! Åkte till mamma med 09.15 bussen och har nu suttit ute på balkongen och läst. Pappa ringde nyss och frågade om jag ville komma och fika men som sagt så är jag ju i vingåker så det blir senare. Ska även ut och övningsköra ikväll bestämde vi :). Nu ska jag dricka mer kaffe för att piggna till lite eller så kanske jag ska försöka sova i några timmar. Får se helt enkelt!

Trött och vill sova

Egentligen ska jag ligga i sängen och sova gott nu men har varit vaken hela natten. Har sovit i ca 1 timme på hela natten. Sen vid halv fem när älsklingen åkte till jobbet satte jag på tv:n och försökte somna, för ibland går det bättre att somna när det är ljud på. Men inte gick det bättre. Så halv klockan halv sex gick jag upp. Och har nu sutti och spelat spel på facebook och fixat med bloggen :P. Och det konstiga är att jag är jätte trött men ändå kan jag inte somna. Men jag har kommit på att mamma går alltid upp tidigt så jag åker nog till henne sen. Klockan är ju bara halv åtta än så länge så än sover hon nog men framåt nio ungefär borde hon vara uppe. Usch, jag hatar när det blir såhär att man inte kan sova fast man är trött. Hoppas på att jag kan somna senare. Har tänkt att göra ett försök till att somna sen nångång :P. Men nu ska jag göra mer te och sen sätta mig och kolla på tv.

Bloggen

Har fixat med bloggen och lärt mig hur man ändrar massa saker på den nu som ni kanske ser. Inte världens snyggaste men bättre än förut. Så nu vet ja hur jag gör så ska fixa till bloggen mer ordentligt imorgon. Får se hur det blir. Bra hoppas jag såklart ;).

PUSS!

Fika

Igår gick Moa, Jag och Fia och fikade på sultans. Mysigt värre :). Sen tog älsklingen och jag en sväng till lager 157 men dom hade ingenting. Skit dåligt var det. När vi kom hem la vi oss i soffan, vi låg nog där hela kvällen, båda var hur trötta som helst.  Idag vet jag inte riktigt vad man ska hitta på. Får se när älsklingen kommer hem. Han jobbar bara en vecka till nu sen har han semester.

PUSS!

2 år <3

Idag har mitt hjärta och jag varit tillsammans i 2 år <3
Det har varit den underbaraste tiden i mitt liv, och jag hoppas på många fler år tillsammans med honom.
Det finns absolut ingen som honom. Han är den bästa!

RSS 2.0