Emil 10 år

Idag fyller min näst minsta lillebror 10 år! Grattis till honom :).
Blir att fira honom idag och ikväll är de jobb som gäller!

16 februari 2011

Skolan idag var lugn, verkar som att den blir i morgon och på fredag med men de gör mig ingenting. Känner att jag behöver lov nu så sportlovet nästa vecka sitter inte helt fel. Annars har jag varit hos min pojke en stund idag med. Nu sitter jag hemma hos mamma och har precis duschat.
Tänkte passa på att tipsa om en hårinpackning som jag köpt på Åhlens. För mig som plattar håret och använder mycket hårspray är den extremt bra. Jag har just den för skadat hår och för hår som plattas mycket. Kan säga att den är sjukt bra. Håret blir bättre redan efter första gången.
Hare// Malin

15 februari 2011

Har varit sjuk i över en vecka så därför man inte skrivit något.
Alla hjärtans dag igår var bra, min kärlek var hur gullig som helst. :).
Annars har de väl inte hänt så mycket, ska försöka ta tag i skolan med så att man kan ta studenten med okej betyg. Det vore inte helt fel! Har även fått bra besked från mitt jobb vilket är att våren och sommaren är i varje fall säkrad. Tummen upp för de!
Ne nu har jag inge mer kul att skriva!
Hare// Malin

4 februari 2011

Var som sagt i Norrköping igår med 3 fina tjejer =). Hittade bara en sak men de duger. Idag vankas de student kickoff på safiren. Först ska jag hem till Sofia R och fixa mig sen bär de av till Sofia M för förfest. Tror de kommer bli en bra kväll/natt. Enda minuset är att jag ska upp 06.30 imorgon då jag jobbar. Men de är sånt man får ta!
Hare // Malin

2 Februari 2011

Sov hos patrik inatt! Har saknat honom enormt mycket, och nej vi är inte tillsammans igen! Vi har pratat och bestämt att just nu får de vara såhär. Har inte orkat gått till skolan men imorgon ska jag dit. Sen blir de norrköping med mina tjejer Johanna och Sofia :D. Idag har mamma, jag och robin varit en sväng i Örebro och jag fick med mig en ny kamera hem. Skit fin! :).
// Malin
Min nya kamera! :)
RSS 2.0