Myskväll med Moa

Idag har jag typ varit hos mamma hela dagen. Och inte gjort nånting, bara varit. Har varit hur skönt som helst. Sen smsade jag Moa och frågade om hon ville komma och sova hos mig och patrik och det ville hon, så nu sitter vi och kollar på tv och äter popcorn och chips. Ska snart kolla film :). Imorn är det marknad i vingåker så jag ska gå med mamma på den. Älsklingen jobbar tills 2 så han kommer efter det.

Nu ska vi kolla film.

PUSS!

Seg som bara den

Igår ringde lotten vid tio tiden ungefär och frågade om hon och två kompisar kunde komma upp och det är klart dom kunde. Senare vid elva gick vi ner på krogen. Det var väl sådär. Jag själv hade inte druckit något och var inte på något vidare fest humör. Så vid ett ungefär var jag hemma igen. Det var skönt att komma hem. Älsklingen var vaken och vi kom inte i säng förens efter 2. Vilket märks nu. Haha! Mamma ringde halv elva och väckte mig. Och sen kunde jag inte somna om så nu sitter jag här och är otroligt trött och seg. Älsklingen vägrade gå upp, för han skulle sova längre sa han. Så ska snart väcka honom. Tycker det är dags att han går upp nu nämligen.

Vad händer idag då? Jaa inte är det mycket. Skönt att vara ledig men det är ju röd dag så nästan inget har öppet. Men tror åhlens har det så ska ner dit sen en sväng tror jag och handla lite saker som jag behöver.

Men nu ska jag kila.

PUSS!

Allt kan vända fort

Jaa, det kan man säga. En sak kan vara bra ena dagen men nästa dag kan det ha förändrats helt. Hur kan det få vara så egentligen. Varför kan inte allt bara vara bra. Jag förstår verkligen inte. Jaa, det har inget med min pojkvän att göra ifall ni tror att det är de det handlar om. Utan något helt annat. Jag kan bara hoppas på att allt löser sig någon dag. För det hoppas jag verkligen på att det gör.

Ville bara skriva av mig lite, men nu ska jag kila.

PUSS!

ledig

Nu är vi äntligen lediga, är lediga tills på söndag :), skönt med lång helg. På idrotten i skolan spelade vi flaggruggby eller hur det stavas, ganska kul faktiskt men var helt slut efter det. Ikväll blire nog utgång. Lotten messa nyss och fråga :). Så får se men lutar åt det hållet.

PUSS!

Trött

Sitter här nu och ska snart göra mig iordning. Ska ta och kila iväg till skolan snart fast jag inte orkar, Är sjukt trött och vill vara vara hemma och sova. Orkar verkligen inte, men som sagt så är vi lediga torsdag och fredag så vi har bara gått 3 dagar den här veckan så det är skönt. Men idag orkar jag verkligen inte. Älsklingen är också ledig imorgon vilket ska bli jätte skönt. Ska bli skönt att vara ledig när han också är det. Fast på fredag jobbar han igen. Och idag är det faktiskt sol. Blev jätte glad när jag vakna och såg att solen sken in genom fönstret. Nu är det bara att hoppas på att den stannar hela dagen.

Nu ska jag kila.

PUSS!

=/

Kom nyss på att jag och Adine ska redovisa en sak imorn och jag som skulle fixa det i power point, men jag hade glömt bort och kom på det nu. Visst det är inte försent men jag kom på det nu. Och just nu är vi hos mamma, så det är bara att sätta sig och göra det sen när jag kommer hem. Som tur är så är det inte så mycket. I helgen ser blir det först marknad och sen på lördag så åker vi ut till älsklingens sommarstuga. Troligtvis  följer Persson och madde med och även min syster och hennes kille. Ska bli mysigt de, grilla och lite sånt. Hoppas på fint väder också.

Nu ska jag dricka kaffe med mamma :)

PUSS!

Ny blogg igen ;)

Det är ca fjärde gången jag byter blogg, men nu ska jag ha kvar den här. Det har jag bestämmt mig för.
Idag hade vi sista delen av nationella i matte. Skönt att det är över äntlige. Nu är det bara att hoppas på att det gick bra med.  Ska nog iväg ner på stan en sväng sen. Fick ju present kort på åhlens när jag fyllde så ska ner och se om det finns något jag behöver. Eller det gör det men ska se vad de kostar och så. Ska även tvätta och städa idag. Usch!
Och imorn är det sista skoldagen för den här veckan. Vi är lediga på torsdag och fredag. Ska bli skönt att vara ledig så länge, och sen är det inte alls långt kvar till sommarlovet nu. Ungefär 3 veckor bara. Fast vi jobbar bara två veckor till. Sista veckan är alltid seg och man gör ingenting. Ska bli så himla skönt att äntligen få sommarlov snart. Det behövs för jag är väldigt trött på skolan just nu.

Ne nu ska jag kila ner i tvättstugan och börja tvätta.

PUSS!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0