Fladdermus i köket

Jaha då börjar man äntligen friskna till, skönt det!
haha förut fick jag ett mms av mamma, med en fladdermus på! Den satt i henne kök. Jag och sara åkte iväg till mamma förut och visst fan satt det en fladdermus på gardinstången. Hur ofta händer det liksom. Först var den söt men när vi sen skulle ta ner den var den inte så söt längre. Den skrek och flög ner mattan. Usch, den låg där och gapa. Men till slut flög den ut efter att ha suttit i mammas kök typ hela dagen :P.

En skön promenad

Skolan var okej, började med 30 min metorstid sen håltimme i 4 timmar :P. Haha! Aja blir bättre nästa vecka.
Har annars inte gjort ett skit idag, är hur trött som helst. Men det blev en promenad med älsklingen förut, skulle egentligen bara till pressbyrån men vi gick en längre promenad i skogen. Och gud vad jag saknar landet. Tystanden, skogen,luften jaa allt! Men jag får vara nöjd med att vi bor som vi bor nu jag och min pojkvän. Skogen och jätte fina promenadvägar precis utanför dörren. =)
Nu ska jag kolla på tv sen blir det sova.
<3

Onsdag

Dags att snart bege sig till skolan, både skönt och inte. Sista året dessutom :D.
Skriver mer när jag kommer hem!

Söndag

Då var sista helgen avklarad, sista helgen på sommarlovet! Jag både längtar till skolan samitidigt som jag inte gör det :P. Och på onsdag börjar den. Aja! Helgen har varit kanon. Det blev party och öltölt i fredags med underbara vänner och igår blev det ungefär samma, fast jag gick med sami och linda till kajrocken när dom andra gick till öltältet. Idag var det bil utställning i k-holm. Inge att se direkt, skit lite bilar så det var inte så värst kul. sen följde vi med mamma hem. Ska även sova här inatt med.

Jag vill bara avsluta med att skriva att jag älskar min Patrik mest av allt, 3 år, 1 månad och 13 dagar har vi hitills haft med varandra och fler ska det bli. Trodde inte man kunde vara så här kär och älska någon så här mycket. <3

Torsdag

Usch vad veckan har gått fort, det är redan torsdag! Skulle lagt in bilder igår kväll men kom hem sent och så. Idag händer väl inte så mycket, längtar tills imorgon då jag får min lön. Då blir det till att handla en del saker =).
Ikväll är det något som heter triathlontävlingen nere vid djulö och älsklingen ringde förut och sa att han hade slagit vad med en jobbarkompis så nu ska han vara med på det. Man simmar 400 m, cyklar 20 km och springer 5 km. Får se hur det går för honom med tanke på att han inte tränat något inför det :P.
Lite bilder från igår!

Kollade först på sensusrocken där några jag känner spelade. Skit duktiga var dom.

Chrille.



Micke och Sami




Sami.




Även samis tjej linda och henns band spela. Linda på trummor.




Sedan var det dags för starlight finalen. Där två av mina barndoms vänner var med. =)
Skit duktiga båda två.


Sofia Rydberg =)




Simon olson =)


Tyvär vann ingen av dom, vilket var riktigt konstigt tycker jag.

Nu ska jag göra något vettigt ;)





Svar på kommentar

Sannaliten om Tisdag:
Vad är katrineholmsveckan?
Katrineholmsveckan är en vecka då det händer lite extra mycket där jag bor. Bor i en ganska liten stad så det är alltid kul när det händer lite saker. Det är tivoli, öltält, massa aktiviteter, marknader m.m.
Staden jag bor i heter Katrineholm så då blir det katrineholmsveckan =)

Onsdag

Blev inga bilder igår utan lägger upp dom idag istället. Idag är sensusrocken och det ska vi ner och kolla på. Några jag känner spelar =). Sen är det Mc kortege och det är alltid häftigt att kolla på. Bilder på det kommer upp ikväll, det lovar jag!! Nu ska jag dricka kaffe!!

Emil innan han sprang 2,7 km
Uppvärmningen innan.
Under loppet.
Efter loppet, Trött var han men sjukt duktig =)
Rulle sprang också =) kvartsmaran på ungefär 10500 m

Tisdag

Skönt att inte jobba längre. Speciellt nu när det är katrineholmsveckan. Har två av mina små syskon här nu med och ska snart ta och laga mat till dom. Makaroner och köttbullar vill dom ha, haha inge avancerat direkt. Sen ska vi ner och titta på min näst minsta lillebror som ska springa kk-joggen. Hoppas det går bra för honom. Slänger in bilder ikväll från dagen.

Några bilder från min nya kamera, Nikon Coolpix P100

Mammas katt lilo!
Mammas katt, han kallas svanlös :)



Vi provade mammas nya elgrill idag. Gott blev det.




Fler bilder kommer att komma upp, Jag älskar min kamera!

Snart börjar skolan igen

Då var snart mitt sista sommarlov slut. Det har gått så otroligt fort i år och jag börjar få lite smått panik över att det bara är ett år kvar i skolan. Sen börjar det "riktiga" livet. Egentligen ska de bli skönt att få börja arbeta men skolan har alltid varit en trygghet.

Sommarlovet har bestått av sol,bad,fest och jobb :P. Jobbade sista dagen i fredags vilket var otroligt skönt. Har även köpt mig en systemkamera så nu kanske bloggen kan bli lite roligare med fler bilder. Ska även fixa en ny header. Men det blir när jag lärt mig photoshop ;), Vilket jag tänkte att min kära vän annelie skulle hjälpa mig med.


Nu ska jag dricka kaffe med mamma, sen blir det att fotografera syrran lite =)

RSS 2.0