Kungarna av tylösand

Har precis tittat klart på det. Hahah, ja vad ska man säga, kul att se folk göra bort sig i varje fall. :P
Nu ska jag plugga lite, har prov imorgon bitti och känner mig inte helt hundra på det :S. Sen är det sova som gäller.
God natt!

Blev ingen Iphone

Nee, tydligen har hans syster haft sönder den :S. Får i varje fall tillbaka pengarna så nu blir det att köpa en ny från butik istället :). Då vet man att den är hel och funkar som den ska.

Måndag

Sitter just nu hemma hos mamma i vingåker. Ska vara här en vecka nu :). Idag var vi lediga från skolan så detta kommer bli en lugn vecka. Ledig idag, börjar 12.00 imorgon, 13.00 på onsdag sen är det heldagar torsdag och fredag men det känns som att veckan kommer att gå fort. Har även köpt en Iphone nu. Hoppas bara man inte blir lurad med tanke på att köpte den på blocket och han har inte skickat den än. Köpte den i lördags. Så nu får jag vänta och se. Har den inte kommit innan veckan är slut så kan man nog börja fundera.
Ne, nu ska jag fixa lite te sen fortsätta kolla på svenska new york fruar med mamma <3

Tisdag

Sitter och väntar på att idol ska börja. Kul att se alla som gör bort sig, men även dom som är bra. Håller även på att installera en grej på datorn så att jag kan lägga upp alla mina bilder som jag tar nu när jag har en bra kamera. Har lagt in dom på älsklingens dator nu men han tycker det blir så mkt bilder ;). Så när bilderna kommit in ska jag även fixa en ny design. =)
RSS 2.0