Fredag

Moa sov här inatt :), nu sitter vi och äter frukost och jag ska snart göra mig i ordning och gå till körskolan. Igår bokade vi halkan :D, så nu går det framåt. Känns jätte skönt!

Ikväll är det fest som gäller, hoppas på en lyckad kväll!

<3

24/2-10

Hade körlektion idag igen. Det gick bra, körde på landsväg och enskild väg + att tok bromsa när läraren skrev stanna :P. Haha! Kul var det. Nu ska jag äta mat sedan blir det att fira Lillebror Emil, :).

<3

Första lov dagen

Håller på att göra mat nu medans älsklingen är och tränar. Pluggar samtidigt, körkortsteori :P.
Hade körlektion 11.10 idag sen satt jag från 12.10 till halv tre och gjorde prov på datorerna. Och framåt går det.
Sen ska jag ta en lååååång skön dusch och sen plugga igen, fast den här gången blir det skolarbete. Kul lov men det är ungefär de mitt lov består av. Körlektioner och plugg ;P.

<3

19/2-10

Äntligen fredag och äntligen lov! :D
Ikväll sker inte så mycket, älskligen och jag ska mysa för oss själva <3

Blir att ringa vårdcentralen i morgon

Halsen är inte ett dugg bättre, kunde i varje fall få i mig mat men f*n vad ont det gjorde. Så jag ringer vårdcentralen direkt när dom öppnar i morgon. Jag tänker då inte vara sjuk på sportlovet. Så det blev ingen körskola förut för jag orkade verkligen inte. Så nu sitter jag här med te och Spotify, älsklingen är och tränar och är inte hemma förens om 1 timme.
<3

18/2-10

Gick till skolan, hade lärare i typ 1 timme, resten av tiden var hon borta, men sitta i skolan skulle vi ändå göra fast vi slutar tjugo i tolv. Så där satt vi. ;P. Hon skulle på möte och grejer så hon var med oss i ca 1 timme bara. Värt de! Och imorgon är det likadant, eller värre, då har vi en lektion 08.30 till ca tjugo i tio. Sen börjar nästa strax innan två. Varför kan vi inte bara få lov nu, hela denna vecka har varit ganska onödig, ingen hel dag överhuvudtaget. Men men.
Nu ska jag strax fixa mat till mig och syrran. Sen blir det körskolan igen klockan 16.00-19.00. Men det är sista dagen idag så det är skönt. :)

<3

Körskolan idag med och ett stort grattis till sofia

Har även idag suttit på körskolan i tre timmar, teorikurs. Ganska långtråkigt men man lär sig massor! Idag ringde en glad Sofia Meinhold till mig och sa att hon klarade körkortet idag. Grattis till henne! :D Och nu när hon sa det blev jag ännu mer pepp på att få mitt. Och det var tydligen inte så svårt heller sa hon. Så nu blir det plugga som en tok och som sagt köra som en tok vilket jag ska på sportlovet så jag har mitt kort jag med snart :D.

Körskolan i tre timmar

Sitter nu och dricker kaffe, ska strax iväg till körskolan och sen sitta där i tre timmar på teorikurs. Ska dit I morgon, på onsdag och torsdag med. Så min vecka kommer bestå av skola och körskola hela veckan :P, hehe! Får hoppas jag lär mig mycket på teorikurserna bara :).

Flytt dags!

Som jag skrev igår så har vi varit och kollat på en lägenhet och nu har vi bestämmt oss. Det blir flytt i April. Skrev fel igår, så i april flyttar vi :D. Ska bli skönt med större och den här har balkong och tvättmaskin kan man sätta in för allt är redan fram draget. Nu är jag glad :)

Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp. Var och kollade på en lägenhet borta på norr igår, en tvåa de med men mycket större än den vi har. Jag tyckte jätte mycket om det och det gjorde patrik med så som det ser ut nu så blir det flytt fram i mars :).  Igår kväll vart det lugnt, myste med älsklingen och så är min lillasyster här. Gick och la oss tidigt.  Vaknade vid nio redan, men gick upp vid halv tio. Åt frukost och gjorde mig i ordning. Sen åkte vi till vingåker och firade mamma som fyllde år. Och nu sitter vi och kollar på melodifestivalen. Spelar ingen roll vem som går vidare egentligen för sverige vinner ändå aldrig :P. Hehe!

Du är värd något bättre än att bli sårad hela tiden min älskade vän<3
Du är bäst! Och jag älskar dig för den underbara vän du är!

12/2-10

Sitter i skolan och har Öfa, lika kul som vanligt ;). Vi ska fixa våran monter till handelsträffen den 8 mars.
Har prov i näthandel sen och jag tror att det kommer att gå bra. Får hoppas på det!
Ikväll sker inget speciellt, blir en lugn hemma kväll!
<3

11/2-10

Började dagen med att försova mig till sådär klockan tio. Räknade då ut att jag skulle vara i skolan runt elva och vi slutar tjugo i tolv. Kändes lite onödigt att gå till skolan i 40 min så jag stannade hemma :P. Har precis ätit lite nu, ska till körskolan runt tolv och plugga teori. Hoppas det går bra.
Idag lyser solen och det gör att jag får vår känslor, men sen tittar man ut och ser all snö, då är det inte lika kul. Tycker att snön kan ta och börja smälta nu så våren kommer någon gång. Men som det ser ut på vädret så ska de snöa mer och sen bli kallt igen. Ännu mer snö alltså. Usch och fy säger jag bara! Ne nu ska jag sluta klaga ;).
Ikväll blir det körning med pappa. Ska träna på det jag kört på körskolan så kanske man inte behöver så många lektioner. ;P

<3

Körkort och en "fitt" kropp till sommaren

Som sagt så har jag hela sportlovet uppbokat med körlektioner. Har räknat ut allt skit bra nu. Förhoppningsvis kan jag köra halkan den 12 mars och hinna ha uppkörning innan mars är slut. (Y) Låter bra! Och så siktar jag på en kropp i toppform till sommaren ;P så snart drar Jag, Sofia och Johanna igång med träning på friskis. Så nu blir det att inhandla riktiga träningskläder och skor. Nu jäklar är jag på G!

<3

Uppe och är pigg och glad ;)

Gick upp strax innan sju och åt frukost och fixade med allt jag ska ha med mig till skolan. Skulle precis börja gå till bussen men då fick jag se att jag fått sms av fia och hon skulle få skjuts till idrotten och frågade om jag ville åka med, Ja tack! Hatar att åka stadsbussen på morgonen, speciellt nu när det är snö för chafförerna kör då inte sakta och fullt med folk är de på bussarna. Aja, skönt med skjuts! Så dagen börjar med idrotten i varje fall.

Nu ska jag kila, skriver mer sen :)
<3

Hela sportlovet uppbokat

Hade idag min femte körlektion, det gick bra :). Nu går det verkligen framåt. Och nu har jag även bokat in mina andra fem lektioner. Hela sportlovs veckan, en lektion om dagen. Så nu jäklar siktar jag på körkort innan mars är slut. Så nu ska jag plugga teori sen blir det att sova. Är ruskigt trött.
Jag älskar dig <3 Men du måste förstå mig också!

Så roligt.......Eller inte

Har ÖFA, gud så roligt!
Eller inte!

Framåt går det

Jaha, då var jag hemma igen då. Eller jag har varit hemma i 30 min ungefär. Köringen gick mycket bättre än jag trodde, övade på att backa bakom hörn och så. Nu känns det som att det går framåt. Ska öva på att parkera i morgon så jag hoppas att det går lika bra. Sitter och väntar på att min älsklings Moa ska komma hit. Har saknat henne sjukt mycket :).
Nu blir det att dricka te för jag fryser otroligt mycket och kolla på tv tills Moa kommer.
<3

Långt bort

Skolan idag gick fort :). Kom hem runt halv tre och har precis ätit nu. Ska snart gå iväg till körskolan och ha lektion. Känns som att körkortet är längre bort nu än det var innan man ens började med det. Men det går ju framåt hela tiden men jag vill ha det NU!! Men det är bara att kämpa på, har räknat ut att om jag verkligen kämpar nu och kör 2 gånger i veckan så kan jag ha det i slutet av mars. Det skulle vara otroligt skönt.
Ne, nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen kila iväg :)
<3

7/2-10

Det blev utgång igår, en oplanerad men väldigt rolig sådan :). Haha, Vet inte vad man ska säga men jag har sjukt ont i mina ben Sami ;P. haha! Men kul var det. Vaknade klockan nio i morse av att katterna hade ner typ allt som stod i sovrumsfönstret. Gick upp då för jag kunde inte somna om. Titta på tv, tog sedan en dusch och gjorde mig i ordning. Sen åkte Älsklingen, jag och syrran till min mormor för att äta middag. Mamma var också där : ). Kom hem för ungefär 1 timme sedan. Nu blir det en kväll framför tv:n. Ska försöka plugga lite också, har historia prov i morgon så ska i varje fall läsa igenom de.
<3

6/2-10

Har verkligen inte gjort någonting idag :P. Känner mig ganska slö faktiskt, Hehe! Ikväll händer inte så mycket, älsklingen ska nog festa och jag ska vara hemma. Blir nog att titta på melodifestivalen eller någon bra film om det går någon :). Imorgon blir det middag hos mormor, plugg och körning. Om pappa svarar på mitt sms vill säga ;P.

Rubrik?

Sitter nu och tittar på ett gammalt avsnitt av one three hill, älskar den serien :). Ska ta en buss till mamma sen vid tjugo över fem. Tänkte åka dit en stund när älsklingen tränar. Så tråkigt att sitta själv. Måste plugga lite sen med, har prov i näthandel imorn men det ska nog gå bra. Är inte så svårt så :)
Skriver mer sen...

Ooops :P

Ska egentligen vara i skolan nu men jag försov mig. Så tänkte slänga in ett snabbt inlägg här innan jag börjar göra mig iordning. Söndagen blev lugn, och det var skönt! Kollade på film typ hela dagen. Åkte till vingåker en stund på kvällen för att lämna lillebrorsan och fikade lite. Sen åkte vi hem och la oss redan klockan nio. Haha! Låter verkligen som en kul söndag, eller inte! Men är man trött och lite smått bakis så.
Ne nu ska jag fixa till mig.
RSS 2.0