Valborg

Jahapp! Idag är de valborg och jag vet fortfarande inte hur dagen kommer se ut, är inte pepp på att göra nånting faktiskt. Så jag får se hur dagen och kvällen blir :). Just nu sitter jag och kollar på tv men ska snart ta tag i en historia uppgift som jag måste göra. Sen vänta på att älsklingen kommer hem <3

Ett tag sen

Jag vet att det var otroligt längesen som jag skrev här. Tycker att min blogg är fruktansvärt tråkig. Så har försökt fått ihop en bra design men det är inte lätt ska jag tala om. Jag har en bild i huvudet om hur det ska se ut men när jag gör designen blir det bara helt fel. Ska försöka få ihop något lite mer gladare och ljusare eftersom det faktiskt är vår och snart sommar. Är så tråkigt med svart.

Men ska bli bättre på att uppdatera sen ska jag försöka få hjälp med designen också av någon som kan det lite bättre. Någon som vill hjälpa?
<3

Ingen inflammation, men ett skavsår

Var idag först i skolan till ett, skönt med kort dag. Sen gick Fia, Jag och Johanna till shell och frågade lite och rån och stöld och sånt. Sen gick jag hem och tog det lugnt ett tag innan jag åkte till vingåker till sjukgymnasten. Hon sa att jag har skavsår på en muskel i armen, låter konstigt, jag vet! Men tydligen är det så. Så nu blir det ipren 3 gånger om dagen i 8-10 dagar plus att jag fick tre övningar jag ska göra tre gånger om dagen.  Får inte röra armen i onödan heller. Kul! Eller inte. Ska dit nästa torsdag igen för att se om det blivit bättre. Hoppas på det. Åkte sedan hem till mamma en sväng och åt och drack kaffe. Mysigt värre!
och ikväll har Moa varit här och druckit kaffe och snackat skit. Jag älskar den tjejen! Bättre vän kan man inte ha <3
Nu ska jag strax fixa mig inför sängen, Sovmorgon imorn. Börjar klockan tio. Det tackar jag för!

Mys fredag!

Sitter här med min älskling Moa <3 Vi ska snart åka och köpa godis tills ikväll. Och hyra film! Vi ska ha mys fredag! Älsklingen och Waerner ska också vara med. Tummen upp för det!
Har även pratat med sjukgymnasten idag så på Måndag klockan 16.00 fick jag en tid så ska hon kolla vad det kan vara för fel på armen.

Inflammation i en muskel

Ringde vårdcentralen och hon jag pratade med tror att jag har inflammation i en muskel så imorgon blir det sjukgymnasten.

Vårdcentralen

Fy F*N rent ut sagt vad ont armen gjorde igår, hela dagen också. Det har bara blivit värre för varje dag som gått. Har haft ont uppe i min vänster arm i typ 6 dagar, men igår gjorde fan hela axeln ont. :(. Vet inte vad som kan ha hänt! Och när jag vaknade förut så gjorde armen redan ont då igen. Kan inte ens röra armen nu för det gör så ont. Så det blir ingen praktik idag. Känner inte att jag är till någon nytta som enarmad för att så fort jag lyfter eller något med vänster gör det så fruktansvärt ont. Så när vårdcentralen öppnar ska jag ringa till dom, måste fan se vad de är för fel. Kanske en muskel eller en nerv som är klämd. Hoppas också att det finns något att göra åt det då.
Så, nu har jag fått klaga av mig lite ;).
Solen ser ut att komma idag med, och det tycker jag om! Ne, nu ska jag dricka kaffe och vänta på att kunna ringa till praktiken.
Slänger in en sommarbild bara för att jag saknar sommaren så mycket!

Samhällskunskap

Sitter på samhällslektion just nu, tråkigt värre men slutar om en timme. Det är skönt :). Skriver en uppsats om arbetslöshet, ganska intressant egentligen. Man lär sig mycket. Men känns onödigt att sitta på lektion när man lika gärna kan sitta hemma och skriva en uppsats. Men det är bara att stå ut. Vet inte vad som sker idag riktigt, får se om älsklingen kanske vill åka till vingåker en stund eller inte. Annars blir det bara lugnt hemma. Men det är skönt de med.
Imorgon är det praktik igen, hoppas det finns något kul att göra då så att man inte har tråkigt, men nu är det bara 4 veckor kvar. Ska bli skönt att återgå till skolans tider igen då, slutar tidigt både torsdag och fredag.
Ne nu ska jag fortsätta göra nytta ;)

back in school

Sitter nu i skolan och ska strax börja med ÖFA som dom sista timmarna kommer bestå av. Alltid lika tråkigt men snart slipper man det för nu närmar sig sommarlovet sakta men säkert.
Idag blir det plugg, har en del saker som måste in och vill jag ha bra betyg så är det bara att kämpa på även fast man helst av allt vill ha mer lov och slippa skolan ;).

Sista lovdagen

Lovet har varit underbart! Festande, vänner och bara tagit det lugnt. Längtar så fruktansvärt mycket till sommaren nu med när solen äntligen kommit fram och börjat värma. Sommaren 2010 SKA bli den bästa!!


Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar hemma hos mamma. Är jätte hungrig.



Det är bara ca 8 veckor kvar i skolan nu med innan sommarlovet! Måste bara påpeka de ;)

Äntligen

Gårdagen var ganska lugn, gjorde inte så mycket tills älsklingen kom hem men sen åkte jag till vingåker för att hämta mitt körkort som hade kommit :D. Sen blev det pizza med syrran, älsklingen och brorsan. Efter det åkte jag bort till moas patrik en stund och drack kaffe med moa, åkte hem och så blev det en promenad med brorsan och älsklingen. Mysigt! Åkte bort till Moa efter det igen, kollade mest på tv. Sen blev det hem och då satt jag och syrran vid varsin dator och drack te och pratade. Skönt att ha henne hemma igen. Hon har ju varit nere i Göteborg i 5 dagar men nu är hon hemma :). Aja nu blir det duschen sen är det tvätta som gäller.

samma tanke som alla andra

Vaknade runt tjugo över tio och blev glad över att jag kunde sovit så länge. Satte mig upp i sängen och gladheten försvann direkt. Det är snö ute :(. Skit äcklig dum snö. Men kollade på vädret på smhi och snön ska ju inte ligga kvar, plus grader och ikväll ska det regna, plus att solen skulle komma fram lite sen. Resten av veckan ska det vara okej väder. Tummen upp för det. Ingen mer snö nu! Nu ska jag äta frukost sen ska jag tvätta. Får se vad som händer sen när älsklingen kommer hem.
<3

Söndag

Söndag idag då, solen skiner och det är underbart väder. Nu är det äntligen vår :D. Idag händer det väll lika mycket som vanligt i k-holm. Alltså ingenting. Hehe! Söndagar är bland dom tråkigaste dagarna för det finns i princip inget att göra här i k-holm. Kanske blir en promenad i vår solen :). Skulle sitta fint! Sen ska jag hämta min lillebror i vingåker sen får vi se vad som händer.

Påsk

Idag är det Påskafton och Middag hos mormor väntar idag :). Men först måste älsklingen och jag fixa till i lägenheten efter gårdagen, hehe! Vi hade lite party och det är en hel del dricka på golvet och borden m.m. men kul var det.



Vill också tala om att Älsklingen och jag trivs utmärkt i våran nya lägenhet. Jag älskar den, speciellt köket! Slänger in en bild på det någon dag. Men det är härligt med balkong också, solen ligger på nästan hela dagen. Super skönt!



Men nu ska jag fixa till lite här sen ska jag fixa till mig själv!


Ha en trevlig påskafton!
RSS 2.0