nattblogg

Sitter här och kolla på reprisen av dansbandskampen, haha! Kan inte sova :(. Älsklingen åkte halv ett inatt för att jobba och jag hade inte somnat än då och jag har skit svårt att somna när han inte ligger bredvid mig. Så ska sitta här tills ögonen inte orkar vara uppe längre ;). Haha! Nedå men ska väll försöka sova snart igen. Ska ju till örebro imorn förmiddag så måste vara pigg då med.

PUSS!

Julklappshandling

Idag är det första riktiga dagen på lovet, helg har man ju ändå så idag är det första :), Skönt! I fredags hände inte så mycket, var först på praktiken till halv ett och sen fick jag gå hem, snällt av dom! Hehe min handledare tyckte synd om mig som skulle gå till fyra för alla andra slutade ju typ vid tolv förutom vi som praktisera så jag fick gå tidigare. Fick även en present av dom. I lördags åkte mamma, jag och älsklingen till örebro för mamma skulle handla julklappar. Kom hem runt sju-åtta tror jag klockan var. Då fick jag ont i magen och kände mig konstig. Och jaa sen på natten så mådde jag inte alls bra, vaknade klockan tre och mådde skit illa, sen kan ni lista ut vad jag gjorde i flera timmar :(. Hatar att vara sjuk, men tror det blev tackvare en macka jag åt i örebro. Tro den var gammal för någon magsjuka var det inte. Så dåligt mådde jag inte utan tror mackan var gammal, usch! Så nästa gång vi åker till örebro blir det inge fika på det fiket i varje fall. Och det är faktiskt imorn vi ska dit, fast imorn åker jag, syrran hennes tjej och älsklingen dit. Då ska vi fixa klappar. Jag har mamma, pappa och älsklingen kvar. Men tur är att jag vet vad jag ska köpa.

Ska ner på stan sen med mamma, hon ska handla de sista julklapparna så nu ska jag fixa mig iordning.

Sista dagen

Vet att det var ett tag sen jag skrev men har varken haft tid eller lust. Men nu ska det bli ändring. Idag är det sista dagen på praktiken sen är det lov :D. Ska bli så skönt att äntligen få vara ledig i 3 veckor. Men ska försöka fixa jobb på bokia under julen och nyår. Pengar behövs alltid så. Fast jag längtar lite tills skolan börjar igen, för då får vi våran Mac dator med trådlöst internet så man kan sitta vart man vill och surfa. Den är jätte fin! Haha! Ne nu ska jag göra mig iordning, skriver nog när jag kommer hem ikväll igen :).

Julbak

Idag är de bakning som gäller med älsklingen, två av mina bröder och Moa :D, ska bli mysigt! Lussekatter och pepparkakor ska det bli. Hoppas på mer snö så man kan åka pulka eller något ikväll med ;O, sånt blir man aldrig för stor för. Ska även försöka hinna plugga idag med, eller hinna jag måste. Har prov i näthandel imorn så plugga måste jag. Har även prov i praktisk marknadsföring B på tisdag med, redovisning i ÖFAN på tisdag plus att samhällskunskapen ska vara klar på onsdag. Sista vecka brukar ju vara lugn men inte på Handels-programet minsann. Dom tror nog att vi klarar hur mycket som helst. Men man ska väll inte klaga, efter veckan som kommer så är det lov :D

Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig iordning.

Praktik

Nu ska jag strax göra mig iordning för praktiken :). Efter det är de HELG! Fasiken så skönt. Sen är det bara en vecka kvar, 3 dagar i skolan och 2 på praktiken.

Ikväll kommer min lillebror hit och ska sova över, Moa kommer också hit ikväll <3 Har saknat henne! Men nu ska jag kila iväg..

Vilken?



Trött men glad

Praktiken idag gick bra, stod i kassan mesta delen :). Men är sjukt trött, de är jobbigt att jobba ;), men roligt! Har varit på lucia ikväll, min lillasyster hade de. Duktiga var dom de små barnen :). Sitter hemma hos mamma nu och dricker kaffe, ska hem till stan sen. Blir att sova tidigt. Imorn är de praktik igen och sen är det helg. sen är det bara en skolvecka kvar :D, skönt ska de bli med 3 veckors lov.

facebook skit

Jag har märkt att facebook blir bara sämre och sämre, det är ofta fel och man kan inte kommentera andras statusar, farmville funkar inte, det låser sig eller så kommer man inte ens in på det, ibland när man trycker på startsidan så kommer den inte ens upp fast det står att den är klar nere i vänstra hörnet, det blir fan bara mer segare för varje dag. Tycker det är dags att dom gör något åt det.

Annars så är det bra med mig, hade småföretagande prov idag och det gick skit bra :), sedan skulle jag till Ungdomsmottagningen i vingåker, och jag har kollat öppettider på deras hemsida så dom skulle ha öppet till halv sex, var i vingåker typ 5 över 5, men nej, då har dom ändrat öppet tiderna så dom har öppet imorn istället, och på internet stod det även att dom bara har telefon tid idag mellan 8.00-9.00 och jag glömde ringa. Men på deras dörr så står det att dom har telefontid varje dag mellan 8.00-9.00. Tror det är dags att uppdatera hemsidan med de riktiga tiderna ;P.

Och nu är det bara 4 skoldagar kvar och 4 praktik dagar, det kommer gå fort :). praktiken är rolig så den rullar på och i skolan är det 2 prov kvar att göra nästa vecka. Sen nästa fredag slutar vi. Ska bli underbart med 3 veckors lov, det behövs om inte annat. Sen är det bara en jobbig termin kvar innan det är sommarlov, och efter det börjar vi 3:an och då är det lugnt. Inte alls många kurser utan mer praktik. Längtar faktiskt dit.

Men nu ska jag försöka komma in på facebook igen, sen ska jag mysa med hjärtat i soffan <3

Småföretagande

Har pluggat lite småföretagande nu ikväll, har massa frågor kvar så ska väll göra dom med sen. Det behövs för jag hatar småföretagande. Provet är imorn så får se hur det går då. Är just nu hemma hos mamma i vingåker, älsklingen och mamma försöker få ihop en tv-bänk, det går väll sådär ;) haha! Nedå men de fixar dom.

JAG LÄNGTAR TILL LOVET!!!

Rubrik torka

Sitter i skolan och har näthandel, eller vi får plugga till prov vi har så egentligen kan vi gå hem. Ska göra det med vid typ halv tänkte jag sen ska jag hem och plugga mer. Ska även fixa en julklapp till min syster sen och köpa en grej till håret till mig själv :). Men det blir när älsklingen kommer hem. Vill att han följer med.

Nu är det bara två veckor kvar i skolan, 6 dagar :), och sen är det 4 dagar på praktiken med men de är roligt så räknar inte in det till skolan. Ne nu ska jag fixa lite med bloggen så den blir lite juligare.

Plugg dag!

Vaknade kvart över elva av att pappa ringde, så då gick jag upp och gjorde frukost och sen ringde jag upp pappa. Vi ska ut och övningsköra senare när jag fixat mig iordning :). Hoppas det går bra. Sen är det plugg som gäller, massor att göra. Har prov imorn och SKA även göra klart historian som skulle varit klar för allt för länge sedan. Det är ju bara 6 dagar kvar i skolan innan det är lov. Usch vad tiden går fort. Nu har jag gått halva tiden på gymnasiet och det känns bra. Skulle ju egentligen gått ut nu i vår men jag går ju om ett år vilket jag är sjukt glad över. Omvårdnad var inte riktigt min grej men det är handel, plus att det oftast finns jobb när man slutar också.
Jag älskar praktiken med, är som sagt på bokia och det är en jätte bra plats. Får se vart man hamnar i vår, ska försöka hitta ett bra ställe. Skulle gärna vilja vara på hemtex så ska prata med gitte om det dirket när vi börjar efter jullovet.

Ne, nu ska jag gå och platta håret!

En kväll hemma hos syrran och zarah

Vaknade med världens huvudvärk idag, tror det berodde på att vi bytte kuddar igår så jag låg i soffan till typ klockan 16.00 idag. Usch! Och sen gjorde jag mig i ordning och gick iväg till syrran och hennes flickvän. Älsklingen åkte strax innan fyra till valla för han skulle på julbord och nu är dom ute på krogen. Fick jätte god mat hemma hos Syrran och Zarah och sen åt vi godis och kollade på tv. Strax efter tio gick jag hem och nu sitter jag i sängen och väntar på att hjärtat ska komma hem. Får se om jag hinner somna innan han kommer. Men nu ska jag kolla på tv en stund och sen försöka sova. Får se hur det går ;P

Hos madde :)

Sitter hemma hos Madde nu :), följde med henne hem efter skolan och nu har vi precis kollat på film en stund. Wallander blev det och jäklar vad bra dom filmerna är. Nu ska vi kolla på Bonde söker fru och sen får jag se när jag ska hem. Älsklingen svarar inte när jag ringer så kanske blir kvar här inatt ;). Haha! Nedå men han hör nog av sig snart skulle jag tro.
RSS 2.0