En dag kvar sen ett härligt och behövligt lov

Tog som sagt körkort igår och det blev en hel del köra igår. Flyttade ju också så det blev köra fram och tillbaka med massa saker men jag led inte så mycket, var sjukt glad igår så. Idag har jag varit i skolan sen blev det att flytta lite mer saker och sen tog jag en sväng till vingåker och hälsade på lite. Efter det åkte jag hem till Moas pojkvän och där bjöd Moa både på kaffe och mat. MUMS på det. Sen skjutsade jag ner patrik och dom till krogen för dom ville visst ut idag. Så nu ska jag dricka lite te sen vänta på att han hör av sig så ska jag hämta dom. Sen i morgon är det praktik från 7-16, sen är det påsklov. Ett väldigt behövligt lov vill jag lova :).

GLAD!!

För idag har jag tagit KÖRKORT!!!!!!

Lördag

Kvällen igår var...sådär! Inte världens bästa direkt.
Ikväll blir det lugnt framför tv:n med chips och dipp, ska kolla på jakten på julia och fortsättningen på män som hatar kvinnor. Jag bestämmer ikväll och älsklingen får acceptera det ;) haha! Ne men får se, kanske blir en film med eller något :)

Ha en super lördag!

Fredag!!

Äntligen fredag och nu återstår bara praktik i 7 timmar sen äre helg. Skönt som satan! Men innan praktiken ska jag vara duktig idag igen och gå till körskolan. Så ska strax börja gå. Ikväll är det party på shemat! Moa och jag ska ha på oss strumpbyxor, BH och spetstrosor ;) haha eller inte! Ne får se vad man gräver fram ur garderoben, min nya jacka ska vara på i varje fall, så långt har jag kommit :P. Ne nu ska jag klä på mig och gå.

Dålig uppdatering

Har varit lite dålig uppdatering på sista tiden. Men ska försöka komma igång igen.
Dagen idag började med att jag gick till körskolan vid åtta. Satt där till halv tio och gick då till praktiken som var precis som jag tänkt mig. Skit! Men nu har jag fått en annan plats :D, sjukt glad är jag! Så är just nu hemma men ska till ÖB sen och hälsa på, min nya plats! Ska även sätta mig på körskolan en stund sen :). Nu ska jag kolla på tv och vänta på älsklingen som borde komma hem precis när som helst :D <3

Söndag

Har varit ute och kört med pappa, gick okej.  känns som att allt går sämre bara för att der närmar sig uppkörning, men det är nog bara som jag tycker. Hoppas jag :P. Hehe! Har även packat en kartong i köket nu och gjort en uppgift till skolan som skulle varit klar för länge sen. Har en hel del kvar. Men det är bara att kämpa på. På onsdag är det nationella i engelska muntliga delen med, är faktisk inte så jätte orolig för den. Det gick bra när vi fick öva på det så de ska nog gå bra hoppas jag :)

Ne nu ska jag fortsätta vara duktig och packa och plugga ;)

Lördag

Vaknade klockan åtta av att den satans katten står och klöser på dörren och mjauar som en tok. Hon tyckte visst jag skulle upp då. Så det var bara att pallra sig upp så nu har jag ätit frukost och lite så. Ska fixa lite i lägenheten idag, MÅSTE börja packa för vi kanske kan flytta tidigare, beror på när den som bor där nu kan flytta. Ska även hinna med lite trafikteori också. Men först ska jag vänta på att syrran piggnar till sen ska vi ta en lång promenad till djulö :)
Ha en super Lördag!
<3

Fredag

Vaknade och mådde ungefär som igår, så är hemma idag med. Ska försöka göra lite saker jag ligger efter med i skolan om jag orkar. Och ikväll blir det smörgåstårta med mamma, syrran, Patrik och hans pappa, hoppas jag får i mig mer mat idag än vad jag fick igår.
Nu ska jag kolla tv en stund sen väcka syrran så hon får gå och köpa mjölk så man kan dricka kaffe :)
<3

18/3-10

Vaknade och var helt täppt i näsan och svin ont i halsen. Har troligtvis feber med :(. Usch! Så idag blir det att ta det lugnt och dricka massa te.


<3

En trött Malin

Är sjukt trött idag. Trots att dagen har varit lugn och vi hade bara två lektioner i skolan. Så är jag tröttare än jag brukar. Är just nu hemma hos mamma en sväng. Blir att sova tidigt ikväll, Praktik I morgon 10.00-18.00. :)

16 mars

Hade lilla uppkörningen idag och det gick bra :). Så nu är skrivningen och uppkörningen bokade. Känns skönt men samtidigt är jag redan lite nervös. Så nu blir det körskolan så mycket som möjligt och göra klart dom satans proven, har bara repetera kvar med dom är jobbigast, men det är bara att kämpa på. Man tar ju bara körkort 1 gång i livet. Förhoppningsvis ;).

Nu ska jag dricka kaffe med mamma <3

En glad Malin :)

Körlektionen idag gick super! Det tyckte läraren med så imorgon har jag lilla uppkörningen och vi ska även boka in uppkörningen och skrivningen Imorgon. Men det verkade som att det var långa väntetider. :(. Hoppas det inte är allt för långa. Men när uppkörningen blir är det bara mamma och pappa som kommer veta ;). Känns bäst så.

Har även klickat hem denna underbara jacka idag, tycker den är grymt snygg!

Vårjackor

Sitter och tittar på lite olika vårjackor, skulle vilja köpa alla men det går inte ;).
Så jag skulle behöva lite hjälp, vilken är finast?!

Skit fredag

Vaknade klockan sju och kunde inte somna om, jätte kul när man har sovmorgon. Ska egentligen upp halv nio. Sen är det praktik som gäller från 10.00 till 18.00. Och när jag var där och hälsade på förra veckan gjorde det mig inte mer peppad direkt. Sjukt dryg handledare och det känns som att jag kommer få göra allt skit göra. Fortsätter de så, så kommer inte jag vara kvar där länge till. Vi får se hur det känns ikväll när jag varit där en hel dag.
Det som är positivt är att jag körde halkan igår :). Nu är det bara uppkörning och uppskrivning kvar och det ska jag boka nästa vecka. Men det är bara mamma och pappa som kommer veta att jag kör upp. :). Känns bättre så. Ne nu ska jag fördriva tiden med lite bloggläsning sen ska jag fixa mig i ordning.
<3

Skor

Jag älskar skor! Hittade ett par underbara skor på Eurosko på stan. Först tittade jag bara men gick tillbaka senare och provade dom. Fan så kär jag är i dom. Men jag köpte dom inte, men kommer nog att göra. ;). Tyvär hittade jag ingen bild på dom så jag slänger in en bild på massa andra skor jag gärna skulle vilja ha. 

<3

Hannah Härenwall <3 Jag tänker på dig! Jag hoppas du kämpar nu för vi klarar oss inte utan dig.
Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Du sprider lycka omkring dig och man blir glad av dig. Du är en underbar människa!
<3

Är våren på väg nu?

Måste säga att man blir direkt mycket gladare så fort solen kommer fram och det blir plus grader på dagarna. Slippa klä på sig flera lager kläder för att inte frysa. Åh vad skönt det är :D. Undra varför det blir så, eller jag blir så, jag har blivit gladare redan nu. Hoppas verkligen att våren är på väg nu.
Sitter just nu och dricker kaffe men ska strax börja göra mig i ordning för skolan. Efter skolan blir det körskolan och plugga teori samt köra min sista riktiga lektion :D. Nu jäklar är det nära!! Sen ikväll blir det en sväng hem till mamma och hälsa på :). Har saknat min lilla familj även fast det inte var så längesen man var där ;P, hehe!
<3

8/3-10

Vaknade idag med världens huvudvärk så jag blev hemma från skolan. Har inte gjort så mycket idag. Huvudvärken gick över runt tolv. Hade körlektion nyss och det gick bra. Ska strax börja med maten så den är klar när älsklingen kommer hem :).

Tack för att du finns min ängel, vet inte vad jag skulle göra utan dig <3

Otursdag/Dagar

Fy fan säger jag bara! Dagen igår började bra, gick till skolan, hade körlektion, fikade med Emelie och syrran <3. Men sen, jag har nu sålt min lilla rosa älskling! (Min dator) ;P. Och igår kväll skulle jag rensa den och packa ner den och grejja. Men älsklingen och jag skulle även hämta wearner i Norrköping runt sju. Wearner messar patrik strax efter sex tror jag det var. Då var min dator nästan klar. Skulle bara packa ner den. Kom på när jag börjat att visst fan, garanti pappret ska ju med. Och skulle hämta det. Och det ligger inte där de ska. Jag hade lovat killen som köpte datorn att jag skulle skicka den igår så jag fick panik och slet ut alla lådor och leta igenom alla papper som fanns men inte fan fanns något garanti papper någonstans. Så blev så jävla förbannad så jag började grina. Älsklingen hjälpte mig att leta och till slut hittade vi det. Inslängt i en bokhylla i min syrras påse och där hade jag då inte lagt det. Blev sur på sara, haha! Med mycke om och men så kom vi iväg ner mot bilen, då hade 40 min gått redan. I sista trappan så börjar jag plötsligt blöda näsblod. Bara att springa upp igen och hämta papper. Ner i bilen och så åkte vi, Skulle in på ICA Nära och lämna datorn så dom kunde skicka iväg de men med tanke på att det redan gått ca 40 min och jag blödde så var inte det att tänka på. När vi kommit en liten bit på väg så messar wearner att han är i norrköping. Och vi som precis åkt från k-holm. Full fart blev det och rätt som det är kommer en älg upp vägen. Vi körde inte på den, men bilen som kom från andra hållet var sjukt nära. Aja efter den upplevelsen så gick allt bra. Vi hämtade wearner och åkte hem. Kom på när vi var påväg hem att jag hade prov idag, och jag har inte läst ett skit. Var duktig i morse och gick upp tidigare för att hinna plugga. Var inte ens att tänka på, trött som bara den och sen försöka plugga. Gick inte som jag ville. Så jag strunta i det. Vi hade bara den lektionen idag så de var inge fara. Men har även idag redan hunnit blöda näsblod två gånger :(. Fattar inte varför. Skulle även vara duktig och tvätta. Men då finns inge sköljmedel. Hoppas fan att oturen tar slut snart. Haha! Ska i varje fall städa lägenheten. Men då går väl något sönder eller så har jag ner något ;).


Blev ett väldans långt inlägg det här, men men!


<3

3/3-10

Satt på körskolan från 08.00 till 12.00 idag, riskettan! Gick till skolan och var där till halv tre ungefär. Åkte då med Fia till vingåker, hon skulle hämta sitt körkort och jag skulle hämta min mobil :). Nu har syrran och jag städat lite för imorgon kommer det några och tittar på lägenheten. Ikväll blir det lugnt, lite tv och kanske något plugg ;).
Och Imorgon har jag körlektion igen :). Men måste också plugga teori och de är inte lika kul, men det måste göras.
<3

Min nya kärlek ;)





2/3-10

2 år och 8 månader med hjärtat idag <3 Älskar dig enormt mycket Patrik Thomasen <3


Gick till skolan vid tio, gick hem vid två. Ovärd skoldag men bara ÖFA vilket är sjukt tråkigt.
Åt lite hemma, sen blev det körskolan och körlektion. Gick jätte bra :). Skönt när läraren säger det för då vet man att snart är det dags :). Sitter nu själv i soffan och kollar på tv och ska plugga lite. Älsklingen är hos sin farmor, han borde komma hem snart tycker jag. Senare ikväll blir det att titta på Dating in the dark på femman, tror de kan vara kul. Nu kom älsklingen <3

1/3-10

Idag är det 1 mars, då ska det väll börja bli vår? Men här snöar det för fulla muggar och mer kommer det i morgon :(. Tror aldrig jag varit med om en sån här vinter under mina 18 snart 19 år. Vill aldrig uppleva det igen heller. Det kan väl komma normalt med snö tycker jag, och inte vara så jäkla kallt.
Och nu är halkan bokad med, så nästa torsdag har jag halka sen ska det börja planeras för uppkörning och uppskrivning :P, redan nervös. haha! Men det ska nog gå bra :).
Nu ska jag dricka kaffe med syrran (Y) <3
RSS 2.0