Norrköping

Sitter i skolan och har Öfa, slutar halv tolv! Efter skolan blir det norrköping med älsklingen, mamma och syrran :)

Nu är han hemma :)

Nu har älskingen äntligen kommit hem :). Han klämde fingret på jobbet imorse vid sju tiden så han har suttit i örebro hela dagen på sjukhuset där. Som tur är så är senor och sånt hela, nästan :S. Så han måste ha gips i sex veckor. Stackarn! Så nu blir det att pyssla om honom extra mycket :).

Jag har precis kollat på ICE AGE 3 med mina små syskon, haha! Fasiken så bra den är :).

Men nu ska jag ut i köket till älsklingen och mamma och dricka kaffe.





Klart!





Jag blir brunett igen :). Trivs skit bra i det så.




övningskörning på G

har precis haft Moa här en liten stund. Hon behövde prata av sig lite och det är klart jag ställer upp för min älskling :).
Nu ska jag strax ut och köra med pappa. Hoppas att det går bra, men det tror jag nog.

Och idag fick tydligen HP2A reda på sina praktikplatser men inte vi :S. Fan, jag är så nyfiken på vart jag hamnar. Hoppas bara på att det inte blir i en matbutik. Då skiter jag i praktiken, vill verkligen inte vara på en matbutik.

Skriver mer sen.....

<3

Nu ska älsklingen åka och handla, sen ska vi nog titta på någon film. waerner har massa filmer här så det finns nog någon bra att titta på.

Jag älskar min pojkvän <3

idol, jag vet vem som ska vinna redan nu

Japp, då sitter man framför tv:n igen. Det är ju idol ;). Hehe! Flera gånger har jag sagt att jag ska skita i att titta på det för den jag vill ska vinna, vinner ändå aldrig. Men ändå fortsätter jag titta på "skiten" ;).

Och jag har redan en idol, jag tycker att han ska vinna! Erik grönvall heter han. Så jäkla grymt bra han är. Gasch, jag är kär! I hans röst alltså :). Helt underbar!

Här är hans första audition:
http://www.youtube.com/watch?v=MJREs3yMtY4

Idag är det bättre

Usch vad skit jag mådde igår. Så trött på vissa människor. Men idag är det bättre.

Började dagen med sovmorgon till tio, skönt! sen blev det skolan och vi hade ÖFA hela dagen. Ganska skön dag. Slutade tjugo över två. Och nu sitter jag här och tittar på tv. Kanske blir en sväng till mamma sen. Annars får jag se vad jag hittar på.

Fy fan!

JAG HATAR FALSKA MÄNNISKOR!!!!

Hur orkar man vara så jävla patetisk? Det skulle jag vilja veta. Du förstör så jävla mycket hela tiden, du förstår inte hur illa du gör folk. Du kommer aldrig att fatta! Du verkar snarare njuta av det! Usch säger jag bara.

Det var droppen idag!!!


 
Sen till en annan sak, jag tycker att säger man en sak så ska man väll hålla det med va? En tjejkompis sa en grej til mig förra veckan. Fattar inte hur DU kunde säga som du gjorde förra veckan och sen gör du raka motsatsen. Vet inte vad man ska tro om dig, tyckte jätte mycket om dig i början, men nu då? Vad ska jag tro, att du ljuger om allt du säger. Det verkar så.



Jag ska fan sluta lita på människor, man blir bara sårad till slut ändå. Och jag är så jävla trött på det!

My sister is sweet

Hehe, japp rubriken säger alla ;). Moa har klippt min syster och fan vad bra det blev. Hon blev skit gullig. Sötaste syrran EVER! Jag slänger upp en bild så fort det är klart.


Jag har i varje fall bestämmt mig för att färga mitt hår brunt igen. Så nästa vecka när jag får pengar så blir det att köpa nytt brunt löshår och brunfärg :).

Men nu ska jag fortsätta med mitt Farmville på Facebook, har precis som alla andra blivit nörd när det gäller det ;). Haha! Kosorna ska mjölkas och hönsens ägg ska samlas :P.

Skriver mer senare, kommer vara uppe ett bra tag till. :)

Hjälp mig!

Blond eller brunhårig?? Hjälp mig!

Myspys, Idol och Kändisdjungeln

Har varit en ganska stressig dag. Kom hem vid halv tolv idag och åt då varma mackor. Sedan skulle jag väcka älsklingen, men det slutade med att jag själv somnade bredvid honom. Det var as skönt men jag fick lite panik när jag vaknade. Vaknade kvart över ett, och skulle börja tvätta klockan ett. Gick upp strax efter halv två och fixade då till köket. Sen fixa vi tvätten och sen åkte vi till Skokanonen. Och vet ni, jag köpte ett par skor utan klackar :O. Det är inte likt mig. Jag har alltid klackskor, Sommar, höst, vinter och vår, JÄMT! Men nu köpte jag ett par utan. Sen åkte vi och åt och sen blev det hem och fortsätta städa. Nu är lägenheten skinande ren :). Men fan vad arg jag blev när jag skulle fixa kläderna förut och märkte att kattjäveln hade kissat bland kläderna. Ännu mer tvätt! Fan jävla katt, en gång till och hon får bli ute katt hos någon annan. Kan inte ha en katt som kissar inne :S. USCH!!!

Så dagen har bestått av städning och tvättning, kul fredag va? ;). Haha!

Men nu sitter vi här med tända ljus och har precis kolla på idol. Nu tittar vi på Kändisdjungeln, något nytt som börjar idag. Får se om det är något bra. Senare blir det film, ICE AGE 3. den är så jäkla bra. 

Hoppas ni får en trevlig kväll, det kommer jag ha :). 



Söt är hon men just nu tycker jag INTE om henne!!!

 


Skön dag :)

Jaha, när man kommer till skolan idag så har vi tydligen ingen lärare. Så nu får vi sitta här och jobba själva. Känns ganska onödigt när man kunde varit hemma och sovit ;). Haha! Men slutar tjugo i tolv så det är skönt. Sedan blir det hem och äta lite och sen storstäda hela lägenheten. Låter som en kul fredag va? ;). Hehe. älsklingen är redan hemma nu, han har jobbat lite konstigt den här veckan. Idag jobbade han bara 3 timmar men får fullt betalt på grund av att folk är sjuka. Så det tycker jag om för då är han hemma när jag kommer. Troligtvis så sover han men jag skulle väcka honom när jag kom hem sa han :). Sen ikväll får vi se vad vi hittar på, blir nog en mysig hemma kväll bara.

Men imorn blir det annat, ska nog ut tror jag. Har inte riktigt bestämmt mig än. Älsklingen är borta hela dagen. Han ska köra gokart med jobbet sen ska dom ut på krogen så jag funderar med på att gå ut. Får helt enkelt se imorgon. Men nu ska jag fortsätta med det jag håller på med, ÖFA.

Mysig dag på stan

Var i skolan till halv tolv, slutar då! Gick då ner på stan för att träffa mamma en stund och sen skulle jag fika med Annelie och Moa men det blev mat istället. Kebabtallrik blev det för mig. MUMS! Sedan gick vi runt på stan och sen satte vi oss i solen vid fontänen. Sen när patrik slutade gick vi och fikade allihoppa + waerner, Chrille på Sultans.
Sen satt vi bara och myste i solen. Hur skönt som helst!
Vid fyra ungefär kom pappa och hämtade mig, skulle övningsköra då och det gick jätte bra. Fan vad jag längtar tills jag är redo för att ta körkortet. Vill verkligen ha det!!!

Sitter nu hemma hos mamma, har hjälpt henne att dammsuga och älsklingen har hjälp mamma att bädda sängarna åt ungarna :). Sitter även och små lyssnar på tv:n. Det är idol! Haha fan vad en del är dålig. fattar inte ens varför dom söker, dom skämmer bara ut sig. Men nu ska jag gå och fixa te!





<3 Älskling, du är det bästa. Men ibland förstår jag mig inte på dig :/

Hemma idag, men imorn blir det skolan igen

Kände mig lite hängig imorse så jag stannade hemma idag. Vilade lite och så. Nu ska jag snart äta tacos som syrran fixat och sen blir det idol och sen promenad ner till Djulö med ambra ( mammas hund ) Hon är här och "hälsar på" :). Jag måste verkligen fixa min design på bloggen. Men jag har ingen ork till det. Har varit sjukt mycket i skolan redan nu, hur mycker läxor som helst. Men ska ta tag i bloggen med nån dag.

Imorn i skolan har vi mentorsdag och vi fick bestämma vad vi ville göra så först är det bowling som gäller och sen minigolf, sen slutar vi. Skön dag! Men nu ska jag äta, ska bli super gott!

Skolan

Sitter i skolan och har ÖFA, skit tråkigt. Kan inte göra något förens usb-sladden kommer tillbaka. Några andra i klassen har den så det är bara att vänta. Har ÖFA en timme till. Usch! Jag vill hem!
RSS 2.0