?

Värmen stannar kvar den här veckan med tydligen. Klart det är skönt men nu är det nästan lite för varmt ute. Men man ska inte klaga. Hellre värme än regn och rusk. Sitter just nu och äter frukost och ska snart städa lite. Sen ska jag ner på stan och ta ut lite pengar och sen kolla på något man kan köpa till pojken min. Vi har varit tillsammans i två år på torsdag så jag vill hitta nånting åt honom. Han är världens bästa <3. Efter det så borde klockan ha hunnit blivit 2 och då slutar Älsklingen och då får vi se vad vi hittar på. skriver mer sen.

PUSS!

Sol, sol och åter sol

Vädret håller i sig och är hur underbart som helst. Och i helgen ska det visst bli ännu varmare. :). Idag har jag haft en underbar dag. När älsklingen kom hem åkte vi och åt och sen åkte vi ut till hans familjs sommarstuga. Fiskade lite och sen kollade vi på fotbollen. Fasiken så nervös jag var, synd att dom förlora :(. Men tycker ändå att dom är för himla bra faktiskt. :) sen satt vi på bryggan en stund och kollade när min lillebror fiskade lite till. Och nu är vi hemma. Har precis ätit varma mackor. Mums! Nu sitter älsklingen och bror min och kollar på en film jag inte tycker om. Vet inte riktigt hur man stavar den men läskig är den. Usch! Så jag sitter nog kvar här ett tag till. ;)

PUSS!

Super dag

Dagen började med att klockan ringde 09.15 på morgonen. Då var det upp och äta frukost sen ta bussen ut till stallet. Det blev en härlig ridtur men lite varmt var det. Men annars underbart. När jag sedan kommer tillbaks till stallet efter ridturen så skulle jag såklart borsta bella. Men när jag kommer fram till ryktlådan och ska ta upp en borste så såg jag att något rörde sig bakom den. Jag böjde mig fram för att titta vad det var. Jo en stor Jäkla padda hoppade fram då. Jag skrek som en tok och trodde hjärtat skulle hoppa ut kroppen. Haha! Jag blev så himla rädd för jag fattade inte först var det var. Och stor som bara den var den. Ni ska få se, så jag slänger in en bild på den. När jag kom hem sen så var det direkt in i duschen och sen äta lite. Sen skulle jag till skolan som jag ska städa på senare i sommar för Pia skulle visa mig hur man gjorde och så. Och efter det åkte jag och älsklingen och hämtade min lillebror robin. Han ska sova hos oss. Sen gick vi och åt i stadsparken och efter det tog vi en promenad. Och nu sitter vi här mätta och belåtna. :). Så nu ska jag göra dom sällskap framför TV:n.

PUSS!


Den äckliga paddan :S


Bella <3                                                   
                                                                         

Steekig dag ;)

Idag har jag och min kära vän Moa legat i solen nästan hela dagen. Och fan vad jag bränt mig på ryggen nu. Men det är sånt man får räkna med.

Igår kväll tog hela min familj en mysig promenad med hunden så hon fick bada. Hon är verkligen tokig i vatten. Plaskar runt som en fisk och sen låter hon som en gris när hon simmar med pinnen i munnen :P. Hon är söt hon.

Åter till idag, sitter och väntar på Moa nu igen. Hon ska komma hit en stund igen :). Och sen måste jag göra någon mat. Har bara ätit fyra mackor idag och jag känner att magen inte tycker om det.

Slänger in en bild på Ambra, För hon är så söt!

PUSS!

Det här med Rubriker?

Det blev inge bad för min del igår. Det blåsta jätte mycket nere vid djulö och vattnet såg jätte kallt ut. Men min lillebror han badade. Han tyckte att det var jätte skönt. Han är knäpp han ;). Idag blir det att sola för solen skiner idag med, hur skönt som helst. och nu är det inte så långt kvar tills älsklingen har semester. Jag längtar som en tok. Men nu ska jag kila och fixa mig i ordning lite. Ha en super dag!

Och sen en sak till, det här med rubriker, varför ska det vara så svårt?

PUSS!

Bada kanske?

Solen skiner och fåglarna kvittrar , haha! Men så är det. Nu känns det som sommar. Min lillebror Emil kom förut med bussen så han och jag gick och köpte varsin mjukglass och satte oss i solen och åt. Riktigt gott! Nu sitter vi och väntar på att Patrik ska komma hem och sen ska vi åka iväg och spela minigolf. Och Emil ville bada så det blir nog en sväng ner till djulö med. Funderar med på att bada. Men det beror helt på hur varmt det är i vattnet. Annars Blir det bara att sola för min del.

PUSS!

Nu kanske värmen kommer

Idag har det faktiskt varit helt okej väder, inget regn. Och det är underbart. Och som det ser ut nu så ska värmen komma ordentligt nu i veckan. Det börjar imorgon. Skönt! Idag har jag varit hos min kära mormor på middag. Det var underbart gott. Sen fick vi en jättegod paj till efterrätt med jordgubbar i. Det är ungefär så min dag har sätt ut idag för älsklingen och jag gick inte upp förens halv tolv. Sen åt vi frukost och städa lite och sen var de dags att åka till mormor. Nu sitter hjärtat och kollar på tv och jag ska göra honom sällskap.

PUSS!

Godaste

Glassen jag åt var hur god som helst, den godaste glassen jag ätit faktiskt, MUMS! Vi gick även en sväng i Läppe och kollade på hur det såg ut där vi bodde förut och var nere på stranden och kände på vattnet. I sommar ska vi tälta där. Campingen är helt underbar och stranden med. Så nu längtar jag tills älsklingen har semester så vi kan åka. Vi har även tänkt att åka iväg lite längre och campa också. Vart det blir vet vi inte än, ska kolla på olika campingar först och se om dom är bra. Nu sitter jag och älsklingen och kollar på tv och jag är almänt seg. Funderar på att gå och gosa ner mig i sängen snart. Men nu ska jag fortsätta kolla tv en stund.

PUSS!



Sol

Nu är faktiskt solen framme och det är riktigt skönt ute :). Jag älskar solen! Mamma,hennes pojkvän, jag och älsklingen ska strax åka till läppe och äta glass på hjälmargården. Dom har hur goda glassar som helst. Skriver mer när jag sen när jag kommit hem.

PUSS!

Midsommar

Dagen i sig har varit väldigt lugn. Kände inte för någon fest eller krogen eller nånting i år faktiskt. Utan det blev en dag med mamma och henns pojkvän. Hur skönt som helst faktisk. Först åt vi gott och till efterrätt blev det några jordgubbar med grädde, men var så mätt efter maten så fick knappt i mig några. Men gott var det ändå. Så det har varit en super midsommar faktiskt :). Hoppas att ni också haft en trevlig midsommar.

Nu ska jag kila, ska dricka lite te sen är det nog dags att sova ;).

PUSS!

Vad är det här? , :S

Vad är det för väder? Det bara regnar och blåser och är svinkallt. Det ska föreställa sommar ute ju :S. Igår var det sol men den försvann och idag regnar det igen, och det ska visst göra det flera dagar framöver med. Skit väder säger jag bara!

Idag har jag varit på skolan där jag ska jobba i slutet av sommaren, ska städa där. Kanske inte världens roligaste jobb men det ger pengar i varje fall. Och det verka jätte bra. Sen kom pappa och hämta mig så vi var ute och körde lite. Gick skit bra faktiskt, det är sjukt kul att köra bil :). Siktar mot att ha ett körkort till nästa sommar i varje fall. Och det ska jag nog kunna fixa.

Nu ska jag krypa ner i sängen hos min älskling och kolla tv. <3

PUSS!

Skolavslutning

I lördags var det avslutning i skolan. Nu är det äntligen sommarlov, eller? Snarare höstlov om man kollar hur vädret är. När kommer värmen igen? Det är sommar och det ska vara sol och varmt. Men icke, regnet håller i sig och verkar inte vilja försvinna heller. Usch! Men skolavslutningen var helt okej faktiskt, det regnade inte :), haha! Blir faktiskt lite avundsjuk på alla studenter med, vill också ta studenten nu. Men det är två år kvar. Egentligen bara ett men jag valde ju att byta linje förra året från omvårdnad till handel. Så om två år är det min tur.

Vad ska man säga om denna dag då, första dagen på sommarlovet. Ska börja med att tvätta och städa lite. Sen blir det att åka till vingåker för att fira min stora syster som fyller 20 idag. GRATTIS till henne <3

PUSS!
RSS 2.0