Helgen :)

Helgen har varit suverän. I fredags åkte älsklingen och jag till norrköping där jag köpte en dator, den är rosa :D. Och sen köpte jag två tröjor på Gina tricot också. Sen när vi kom hem så packade vi och sen åkte vi mot stugan. Och igår var vi på skogsröjet. Var helt okej, men jag hoppas på bättre band nästa år faktiskt. Så helgen har varit kanon. Resten av dagen blir det bara att ta det lugnt. Det behövs ;)

Snart är veckan avklarad

Jag vet att jag inte skrivit på en vecka. Men har inte haft något att direkt skriva. Men jag kan sammanfatta veckan lite.

Måndag: Skola som vanligt till kvart i tre. Sen gick jag hem och åt lite. Och på kvällen blev det en promenad med älsklingen.
Tisdag: Skola till halv fyra och sen hem. När jag kom hem gick älsklingen och jag och handlade lite sen så gick vi en mysig promenad till gatstuberg (ett stort berg för er som inte vet) Och hade picknik. Hur mysigt som helst. Kom hem runt halv åtta och då åkte vi och handlade igen, fast nu så storhandlade vi. Sen vart det duschen och efter det tv:n och en kopp te och sen sängen.
Onsdag:Skolan igen såklart till halv fyra, sen hem och då tog jag och hjärtat en sväng till vingåker och hälsade på mamma och sen kom vi hem runt halv nio så det blev inte så mer den dagen. duschen sen tv:n en stund innan jag somnade.
Torsdag: Skola idag med som vanligt, Slutatde tjugo i tolv så det var skönt. Sitter nu och väntar på att älsklingen ska komma hem och senare ikväll ska jag övningsköra med pappa. Sen får man se.

Och imorgon blir det först skolan till halv tolv sen örebro med älsklingen. Ska försöka hitta en bra dator till mig och även handla lite kläder. Så det blir nog en bra dag. :). Men nu ska jag nog faktiskt plugga lite, Har en del små saker att göra tills på måndag men gör jag det nu så slipper jag i helgen.


 
Du är den bästa<3

Helg

Äntligen är det helg och äntligen får jag och hjärtat sova tillsammans igen. Han har jobbar natt den här veckan så jag har fått sovit själv. Skolan den här veckan har varit ganska jobbig. Mest för att jag är så trött. Är inte van att gå upp så tidigt. Sen har det varit massa genomgångar om allt möjligt så huvudet är helt slut. Men det dom har gått igenom verkar intressant och kul i varje fall. Vi ska börja med ÖFA (övningsföretag) Och det verkar skit kul. Så jag tror att detta år kommer att bli bra, dom andra kurserna verkar okej dom med. Men nu ska jag sätta mig i soffan med mitt kaffe och kolla tv.

First day in school

Japp, första dagen i skolan avklarad och det känns skönt. Shemat är helt okej. Vi slutar två på torsdagar och halv tolv på fredagar och dom andra dagarna kvart i fyra men fan så skönt att sluta tidigt både torsdag och fredag :). Och nu kan jag säga att jag är ruskigt trött så nu blir det sängen för min del. Godnatt!

Skola Imorgon, bra eller dåligt?

Jaha, då är man inne på sista lovdagen för sommaren. Det känns både bra och dåligt. Det ska bli skönt med rutiner och såna saker igen men vem tackar nej till att vara ledig? Förut har jag nästan alltid fått panik när lovet börjar ta slut och man ska börja skolan igen. Undra varför, för att man vet att nästa lov är så långt bort kanske? Eller för att man inser att den tråkiga hösten är påväg? Eller tråkiga, hösten kan vara mysig den med men den är så grå och det regnar nästan hela tiden. Men tänker man efter så inser man att skolan är ju bra, det ger större möjlightere till jobb. Och alla jag träffat som gått klart skolan säger alltid att man ska ta vara på tiden i skolan för det är den bästa tiden man har. Visst man har en del krav och så men det är inte som att jobba. Egentligen har vi det väldigt bra i skolan. Så den här gången ser jag fram emot att börja igen. Ska bli riktigt kul faktiskt. Fast jag ser också fram emot studenten om 2 år. För jag vill börja jobba. Och ja, jag tar studenten om 2 år för jag valde en ny linje. Gick omvårdnad ett år men det var inget för mig så nu går jag handel och det är mer min stil.

Nattblogg

Sitter här och försöker fixa min design men det går inte som jag vill. Är nog för trött helt enkelt för jag blir så j*vla sur på skiten när det inte funkar. Men Moa och jag bestämmde förut att vi skulle vara uppe hela natten och det har gått bra än så länge ;). Haha bara jag inte lägger mig ner bara så kommer det gå bra. Så designen får vara som den är nu så fixar jag det senare idag.

Godnatt

Idag har det inte hänt allt för mycket, Har varit hos mamma i vingåker och inte alls mycket mer. Älsklingen åkte och jobbade förut så nu sitter jag här med syrran och Moa. Moa min älsklingsgumma. Och nu ska jag klara mig utan henne i skolan. Hon ska inte gå kvar. Snacka om att klassen kommer bli tråkig. Det är skit många som slutar från klassen. Men jag kommer sakna Moa mest, hon är min ängel. <3 Funderar på att gå och sova faktiskt. Är ganska trött fast jag gick upp sent idag. Men får se. Kanske blir tv en stund till.

Sov dags

Nu har älsklingen åkt och jag ska snart sova. Somnade i soffan nyss och känner att jag snart kommer somna igen. Älskligen kommer hem 6 imorgon bitti så han lär ju typ sova hela dagen. Men det är förstårligt. Mamma ska in till stan imorgon så jag bad henne ta med Ambra (Våran hund) in så imorgon förmiddag blir det en långpromenad med Ambra. Sen kanske man ska börja ladda inför skolan. Den börjar ju trots allt på onsdag. Men nu ska jag kila och borsta tänderna. Hörs imorgon <3




 Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

Natt!

Igår kväll var Jolle här. Syrran min hade lagat mat så jolle kom och åt här. Maten var jätte god och kul hade vi. Jolle blev kvar över natten. Och idag har vi inte gjort mycket alls. Älsklingen och jag åkte iväg förut på en liten tripp. Bara han och jag. Och nu har va precis ätit, makaroner och köttfärsås som syrran lagat. Mmm vad gott det var. Och nu ska jag lägga mig i soffan hos älsklingen. Han jobbar natt den här veckan så han börjar tolv inatt.

Parken Zoo

Igår var jag, mina systrar och min mamma på parken zoo. Det var en helt underbar dag med perfekt väder och inte alls mycket folk. Var riktigt skönt att komma iväg och göra något bara vi tjejer. Man fick gå in hos kängrusarna och klappa dom, dom var inte alls rädda. Sen kollade vi på när ett djur fick mat. Det hette något med katt i slutet. Jätte söta djur med dom såg skit sura ut hela tiden. Men jag slänger upp några bilder, det är inte alla bilder som blev tagna men jag lägger in fler sen.

En jätte söt känguru som hade ett barn :).



Det gick och klappa dom, och dom var inte alls rädda.


Den söta men sura katten.


Lejon hanen


Och lejon honan


Tiger

Fix

Vaknade halv nio i morse och bestämde mig för att gå upp då. Kan ju lika gärna göra det eftersom skolan börjar nästa vecka så är man lite van i varje fall. Vädret är på topp för en dag på parken zoo så nu ska jag börja göra mig iordning. Skriver när jag kommer hem.

Imorn blir det tjej dag!!

Idag har det inte hänt nånting. Har inte kunnar varit ute direkt för det har regnat och åskat. Så mina systrar och jag har sjungit singstar, glott på tv och sen inte mycket alls. Ganska slapp dag men det var skönt. Imorgon blir det parken zoo med mamma och mina systrar. En tjej dag helt enkelt, utan pojkvänner och och utan mina bröder. Ska bli riktigt skönt att vi tjejer bara ska umgås. Och som det ser ut så blir vädret kanon med så det blir en super dag känner jag på mig. Men nu ska jag kila iväg och göra mig iordning för sängen. Är riktigt trött faktiskt.

<3

Jag är hur super glad som helst, det går inte att beskriva. Igår sa min älskling att han vill att vi flyttar ihop. Och gissa om jag blev glad. Så nu ska jag prata med mamma och sen ska jag adressändra och såna saker.
Patrik Thomasen <3 Jag älskar dig <3

Bara en vecka kvar nu!

Nu är det bara en vecka kvar av sommarlovet, nästa vecka börjar skolan igen. Ska bli både kul och tråkigt. Sommaren har varit kanon med massa roliga saker som hänt. Men jag ser faktiskt fram emot skolan lite. Eftersom älsklingen har börjat jobba igen så finns det inte så mycket att göra om dagarna. Så det ska bli skönt med skola så man får rutiner igen.

Underbart

Vet att jag inte skrivit på en veckan, men ska bli bättre. Jag har haft en underbar vecka men mycket roligheter och äntligen har solen kommit igen. Så himla skönt. Så hela veckan har varit super. Fast nu är vi inne i Augusti och man inser att snart börjar skolan igen. Usch! Jag vill verkligen inte. Och imorn börjar älsklingen jobba :(. Men sånt är livet.
Den här veckan har vi skaffat en kattunge med jag och älsklingen. Nova heter hon :), Och hon är världens sötaste. Och igår var jag på "Volleybollkväll". Vi hade träff med gamla laget. Det var hur mysigt som helst. Och senare på kvällen drog vi in på öltältet som har funnits här i stan en vecka nu eftersom det har varit katrineholmsveckan. Och i tisdags sprang min lillebror kk-joggen. Och kom på plats 29 av 159 nåntingt. Skit bra gjort av honom för han hade inte tränat nånting. Så nästa år ska han springa igen. Han tyckte det var skit kul. Vi har även varit nere och kollat på motorcykelkortegen eller hur det stavas. En massa motorcyklar som åker i en lång rad typ. Och har även gått på lite marknad och åkt karusell :P. Haha! Och en del festande har det blivit men fasiken så kul jag haft det. Men nu blir det att vila upp sig inför att skolan börjar. Kanske måste börja gå upp tidigare på morgonen redan nu för att vänja mig.


 Nova <3
RSS 2.0