Första julskinkan

Har precis ätit frukost med älsklingen och lillebrorsan. Det blev kaffe med mackor med julskinka på :). Mums! Så nu har jag ätit säsongens första julskinka, åh vad gott det är. Nu ska vi ta det lugnt ett tag och sen ska vi ner på julmarknad, får se om det är något att titta på. Sen blir det hem till mormor och pyssla :)

Städat och satt upp adventstakarna

Idag har jag och älsklingen städat hela lägenheten + satt upp adventsstakarna i fönstrena så nu är det lite julstämming här :). Annars har dagen varit lugn. Hade syrran och hennes tjej på besök förut, så då blev det fika. Mycket trevligt! :)  Och nu är det tv:n som gäller. Ska skolla på Eragon. Faktiskt en ganska bra film, brukar inte gilla såna filmer men denna tycker jag om.

Har även kommit på att en av våra katter har öronskabb, vilket betyder vetrinären med båda katterna och medicin för båda. Kul! Fan blir trött på folk som inte kan ta hand om sina djur och sen ger bort dom. Långa klor, troligtvis mask och nu öronskabb har hon stackarn. Man borde skämmas om man ger bort en sådant djur, för man märker ganska väl att denna katt inte blivit omhändertagen på ett bra sätt. Usch säger jag bara! Stackar kisse, så det blir att ringa vetrinären på måndag och hoppas på att dom har en tid snabbt så inte Nova också hinner få det.

Imorn är det julmarknad som vi ska gå på en sväng sen ska vi hem till mormor och julpyssla. Myspys!

Men nu ska jag sätta mig i soffan med älsklingen och lillebror.

Slutar snart

Snart slutar vi denna skoldag, åh fasiken så skönt. Men måste sitta kvar till kvart i fyra för att göra ett prov jag inte gjort. Inte kul, men men. Sen blir det hem och dricka kaffe och ta det lugnt. Hoppas älsklingen kommer hem i tid idag i varje fall. igår var han inte hemma förens vid kvart i sex. Men nu ska jag göra lite innan vi slutar.

Trafiksäkerhetsdag

Var ett tag sen jag skrev något men nu ska det bli ändring på det :). Hinner bara med ett snabbt inlägg nu för jag ska strax kila iväg till skolan. Idag har vi trafiksäkerhetsdag i skolan från halv nio till halv ett, får se hur de är. Men skriver mer senare i skolan eller när jag kommit hem.

Lite bilder på mig och moa från igår ;P

Hahaha, Kul hade vi!

 Wiii :D

 ;P


  <3


  Haha!

Trevlig kväll

Igår blev det lite drickande med älsklingen, Moa, Waerner, Rulle, mamma och sara och Zarah var här en stund med. Sen vid strax efter halv tolv bar det av ner till krogen :). Träffade söta annelie och Jolle, + en del annat folk. Hade trevligt! Vid strax efter ett gick vi och åt och efter halv två nångång där kom sami och hämtade oss och så skjutsade vi hem Moa sen mamma.

Får se vad som händer idag, jag är uppe och är pigg för jag blir aldrig bakfull :). Men älsklingen sover fortfarande så ska vänta tills han vaknar sen får vi se vad vi hittar på.

ont ont ont!!

Har sjukt ont i fötterna idag igen, hehe blir så när man går omkring mycket. Praktiken på Bokia är jätte bra :). Trivs hur bra som helst där. Men som sagt, får jätte ont i fötterna. Men men.

Nu sitter jag med en kopp kaffe framför tv:n, blir lugnt nu en stund sen väntar duschen och sen blir det troligtvis utgång ikväll :)

Nya praktiken

Nu ska jag strax fixa mig iordning för att sen gå iväg till min nya praktik :). Tror det kommer blir skit bra. Vet inte när jag slutar än men runt fyra skulle jag tro.

Skriver mer när jag kommer hem sen..

Utvecklingssamtal

Samtalet gick bra :). Har bra betyg så jag är hel nöjd. Förutom med en sak men det ska fixa sig.

Har även fått ny praktik plats också :D. På bokia så nu är jag glad... Ska dit imorn klockan tio. Ska nog bli jätte bra. Nu ska jag gå och göra te, har sån jäkla huvudvärk med så blir att sova tidigt ikväll.

PUSS!

HLR

Idag på idrotten hade gick HRL prov, det gick jätte bra. Har nu VG i det och nästa vecka ska sofia och jag göra MVG nivån för det. Hoppas att det går lika bra. Vi ska då visa och berätta hur man ger HRL. Idag visade vi bara. Men det ska nog gå bra. Nu sitter vi här och tar det lugnt, börjar inte förens tolv igen. Då har vi engelska. Usch!

Ska även prata med Gitte idag med, pratade med ann-sofie igår och hon sa att gitte sagt att jag kan få byta praktikplats. Hoppas hoppas.

Ska även på utvecklingssamtal ikväll, det ska nog också gå bra :)

Sovmorgon :) + 2 år som förlovade

Idag börjar jag inte förens halv tolv! Gud så skönt. Sen slutar vi vid tre ungefär så det här blir en super dag.
När jag slutar sen ska älsklingen och jag åka och handla och sen laga något gott och hade mysigt. För idag har vi varit förlovade i 2 år :). Så idag blir det en mysig hemma kväll med världens bästa älskling. <3

Igår kväll blev det som sagt en tripp till norrköping och skorna är jätte fina. Skulle lagt upp en bild igår men eftersom jag haft sönder våran digitalkamera så har jag bara mobilen och det blir inte så bra bilder när de är mörkt. Så jag slänger upp en bild sen innan jag går till skolan.

N-köping

Nu har älsklingen sovit en timme och 30 min ungefär så nu ska vi strax åka till norrköping och köpa skor :D. Wiii! Lägger in en bild sen!

E-handel

Sitter i skolan och har e-handel. Men det blir annat gjort istället. Praktisk marknadsföring B, ska vara klart till nästa lektion så vi fixar det nu istället. Då blir christer glad. Hehe! Har ingen historia sen heller så slutar om en timme :).

Skoldax

Nu väntar skolan fram till klockan två, måndagar är lugna så det är skönt. Sen ska älsklingen och jag till Norrköping och köpa mina skor :). Och ikväll blir det lite mys, Imorn har älsklingen och jag varit förlovade i två år. Så vi ska mysa lite ikväll men även imorn...

Älskar dig mest av allt Patrik Thomasen <3

Nu ska jag kila till skolan, skriver mer sen.

Söndagsmys

Nu har vi lämnat mina syskon hemma i vingåker igen. Varit och fikat hos mormor och fått pengar till mina älskade skor :). Nu är älsklingen och jag äntligen själva igen, hehe! Det har varit full rulle hela helgen. Så nu blir det mys framför tv:n med popcorn och cola. Sen kanske Moa kommer och hälsar på en sväng och sen väntar duschen. Skolan imorn igen då.

Men nu ska vi kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik :)

  MYS!!

Vill ha!

 Ska köpa dom i veckan, Äntligen!

Design

Nu är min blogg design nästan klar, bara lite små saker kvar att fixa. Jag har provat många färger och tänkte först ha rosa. Men nästan alla andra har rosa överallt. Så då valde jag rött istället. Tyckte det vart fint :).

Vad tycker ni?

Jävla skit...

Jävla skit väder, usch vad jag hatar regn. Det kunde väll snöa istället så man kunde vara ute. Allt blir så trist och grått när det regnar. Så det blir en inne dag idag med. Kanske ska passa på att plugga lite. Det behövs!
Och imorn är det skola igen, och då ska jag prata med Gitte. Hon har inte svarat på mitt mejl om att jag vill byta praktik än. Så jag hoppas hon är i skolan imorn så jag kan prata med henne.

Nu ska jag spela tv-spel med mina små syskon ;P

Morgonpigga barn

Usch, vaknade jätte tidigt imorse, det var mörkt ute så jag visste att klockan inte var över åtta i varje fall. Och mycket riktigt, älsklingen gick upp för att gå på toa och när han kom tillbaka sa han att klockan var kvart över sju!!!
Mina kära små syskon var tvugna att bråka så där låg jag, kunde inte somna om. Men tillslut gick men när jag vaknade när älsklingen skulle till jobbet hade jag världens huvudvärk. Så då var det bara att gå upp. Jag frågade anna när dom hade gått upp. Vid fem ungefär sa hon. Hur orkar barn gå upp så tidigt?

Aja, idag hade vi tänkt gå till lekparken med vädret är inte på våran sidan. Regnar och är tråkigt så vi får se vad vi hittar på...

hoppas mariette åker

Nu har vi kollat på idol och anna har gått och lagt sig. Nu är det bara rasmus kvar men han sitter och spelar något spel på patriks dator. Han ska sova snart säger han :). Söt han är min lillabror.

Förut kom emelie och sami med våran nya kisse :). Jätte söt är hon. Hon heter lilo...nova och hon har bekantat sig lite med varandra och än så länge har det gått bra.

Nu ska rasmus gå och lägga sig så då gör jag med det, är jätte trött så utröstningen i idol får vi kolla på i sängen. Även fast mariette var bra ikväll så ska hon fortfarande ut, så nu håller vi tummarna på att hon åker. Några som var riktigt riktigt bra ikväll var Erik och Tove :). Hoppas Erik vinner..

Men nu väntar sängen så nu säger jag GODNATT <3

Det går trögt

Jahapp, städningen går lite trögt, men är klar med köket i varje fall :). Syrran kom hit en sväng för en stund sedan och hälsade på lite. och nu har jag gjort mat. Makaroner med falukorv, bland det bästa jag vet ;P. Så nu ska jag äta och kolla på tv en stund sen ska jag fortsätta att städa. Och om en halv timme slutar älsklingen och städningen skulle ju vara klar då ;). Gäller att sätta fart nu då..

Storstädning och ny kisse

Ska egentligen vara på praktiken idag med men som jag skrev igår så trivs jag inte. Så idag ska jag storstäda hela lägenheten, då blir älsklingen glad när han kommer hem. Sen ikväll kommer två av mina syskon hit, dom ska sova här i helgen. Och vi ska även hämta nya kissen. Hoppas att nova accepterar henne bara. Hon är ju ganska avundsjuk av sig så vi får se hur det går.

Men nu ska jag fixa lite med bloggen sen börja städa :)

Praktik

Idag skulle jag egentligen varit på praktik, men trivs inte för fem öre och får jätte ont i rygg och axlar av det.  Fan då, jag som vill ha en bra praktik plats. Har mejlat gitte som har hand om platserna och frågat om jag får byta. Hoppas jag kan få göra det.

Har varit hos mamma hela dagen och tagit de lugnt. Fixat lite med bloggen... men är inte nöjd och den är inte klar på långa vägar än men det går framåt :)

Skriver mer se... Missa INTE mammas pojkar ikväll ;) Fasiken så bra det är.

?

Nu har jag pluggat samhällskunskap men jag har så jäkla ont i huvudet och vill helst gå och sova så det känns ganska meningslöst. Känns inte som jag lär mig något dirket. Men jag måste, har prov imorn så. Det är väll ungefär de jag gjort idag, sprang in en snabbis på åhlens förut med för att fixa en foundation. Är nu hemma hos mamma och har varit här ett tag, fikat och så. Älsklingen och jag ska nog strax börja röra oss hemåt, för snart sitter jag och sover ;).

Denna foundation blev det :)

Trötter

Har just nu ÖFA och fasiken vad tråkigt det är.... vil hem och lägga mig eller något! Fast måste plugga när jag kommer hem så. Det blir att fixa mat sen plugga hela kvällen. Ska även försöka fixa till bloggen lite senare. Nu när jag vet hur man gör :).

Engelska

Sitter nu i skolan och har engelska, tråkigt värre! Men efter är det lunch sen är det bara en timme kvar ungefär :)

SKÖNT!

Hoppade över första lektionen

Japp, så kan de gå ibland..., Men när jag vaknade imorse kom jag på att engelskan skulle varit klar idag, och jag har redan fått extra tid på den för jag fatta inte först hur man gjorde. Grejen var att jag satt och tänkte på det igår att ikväll gör jag klart engelskan. Men icke, det glömde jag. Så imorse fick jag typ panik när jag vaknade ;). Så jag hoppade över första lektionen nu på morgonen för att hinna med engelskan. Kanske inte så bra men nu är engelskan klar och det känns skönt.

Så ska strax dra mig mot skolan, måndagar är faktiskt ganska sköna dagar tycker jag. Slutar förhoppningsvis två idag, brukar få göra det på historian så antagligen idag med. :). Men nu ska jag dricka upp kaffet sen borsta tänderna och sen blir det skolan.

Snö

Nu har första snön kommit med, har snöat hela dagen och inte så lite heller. Det snöar fortfarande, tycker det är lite mysigt :). Och jag sitter här och håller på att bli sjuk :(. Jätte täppt och onti halsen så imorn blir det ingen praktik för mig. Ska vara hemma och vila. Ligga i soffan och dricka te.

Ska åka till vingåker sen, älsklingen är och byter däck på bilen så efter det ska vi åka :).

Älskar den här sången

Here I am
This is me
There's nowhere else on earth I'd rather be
Here I am
It's just me and you
Tonight we make our dreams come true

It's a new world
It's a new start
It's alive with the beating of young hearts
It's a new day
It's a new plan
I've been waiting for you
Here I am

Here we are
We've just begun
And after all this time
Our time has come
Yeah here we are
Still goin' strong
Right here in the place where we belong

Oh it's a new world
It's a new start
It's alive with the beating of young hearts
It's a new day
And a new plan
I've been waiting for you
Here I am

Here I am
Yeah

Here I am
This is me
There's nowhere else on earth I'd rather be
Here I am
It's just me and you
Tonight we make our dreams come true

Oh it's a new world
It's a new start
It's alive with the beating of young hearts
It's a new day
It's a new plan
I've been waiting for you

Oh it's a new world
It's a new start
It's alive with the beating of young hearts
It's a new day
It's a new plan
I've been waiting for you
(Waiting, waiting waiting)
Here I am

Here I am
Right next to you
Suddenly the world is all brand new
Here I am
Here I am
Where I'm gonna stay
Now there's nothin' standing in our way
Here I am
This is me


Det blir bättre med tiden!

Jag brukar ofta tänka tillbaka på tiden då allt var "bra". När vi bodde ute på landet, vi hade hästarna som alltid varit en stort intresse för mig. Och även för min mamma. Vi var alltid i stallet tillsammans, red tillsammans och allt som har med hästar att göra. Gick på en skola i vingåker som heter Vidåker. Det är nog bland den bästa tiden i mitt liv. Saknar klassen och de som var så oerhört mycket ibland. Jag mådde bra då, jag är en landet människa och där ska jag bo för att må bäst, med en massa djur. Klart jag älskar att bo i stan, det är nära till affärer, vänner och det finns mer att göra om man har tråkigt. Men helst av allt vill jag tillbaka till landet med hästarna, sjön och allt vi hade där. Jag säger inte att jag inte vill bo i stan, för det vill jag. Men för att jag ska må bäst så är det landet som gäller. Min familj har varit med om så mycket saker, speciellt min mamma. Ingen är värd att få utstå så mycket som hon gjort. Men ändå står hon ut, hon är en av det starkaste människor jag känner! Och jag älskar henne av hela mitt hjärta<3
När jag gick på högstadiet var jag lycklig i sjuan och halva åttan. Sen märkte man vad som höll på att hända. Jag började må dåligt och jag sket ofta i skolan. Jag gick dit men gjorde inte det jag skulle, mina betyg sjönk ganska mycket. Och jag gjorde en hel del saker som jag kommer få ångra resten av livet. Det går inte bort och det kommer alltid att finnas ärr kvar. Men för 2 år och fyra månader sen exakt idag blev jag tillsammans med världens underbaraste pojke. Han har hjälpt mig oerhört mycket genom att bara finnas och vara den han är. Han fick mig att må bra igen. Även om allt inte blev bra så gjorde han det lättare. Vad som hänt i mitt liv tänker jag inte gå in på. Det som vet, dom ska veta!
För ett år sen och 5 månader ungefär krockade min mamma, min bror, mammas förra pojkvän och två till. Dom fick sladd och körde in i en bergvägg. När jag fick samtalet om det kändes som om hela min värld rasade. Jag har aldrig varit så rädd förut. Emelie som ringde sa till mig att alla mådde bra, men jag lyssnade inte. Jag hamnade i chock. Jag trodde att dom inte fanns mer. Jag skulle aldrig mer få prata med dom. Men som emelie sa, alla klarade sig bra. Men jag lärde mig en sak, ta vara på varandra och ta inte varandra för givet!! Man vet aldirg vad som händer och när. Jag vet egentligen inte om någon bryr sig om det jag skriver, men jag behöver skriva ner vad jag känner. Tror aldrig jag egentligen berättat hur jag mår för någon, ordentligt alltså.

Vissa kvällar kan jag gråta, men jag vet egentligen inte varför jag gråter. Det finns så mycket inom mig som vill ut...

Men jag hoppas och vet att det blir bättre med tiden!
RSS 2.0