Örebro

Igår blev det en hel dag med mamma och älsklingen i örebro :). Trevligt värre! Hittade en del saker. B.la. En plattång, två svarta hyllor till vardagsrummet eller sovrummet, får se vart det passar bäst, 3 nya lampor, En grej till badrummet + en del annat :).  

Idag blir det lugnt, ska åka och hämta min lillebror i österåker sen, han ska sova hos oss inatt. Får se vad vi hittar på.




Och imorn bär det av till Norrköping, för ännu mer shopping fast den här gången blir det att shoppa kläder :). Hoppas jag hittar något fint.

Ne, nu måste jag klä på mig!

Söndag

Jaha, ännu en söndag då, söndagar går så himla segt. Spelar inge roll om man bara sitter hemma eller ska göra något. En timme känns typ som 2 timmar.

Men igår hade jag trevligt, gick till Sami vid sex. Mamma, älsklingen och jag. Fick jätte jätte god mat :), tortilla tårta, MUMS! Det är sjukt gott! Sedan satt vi och snacka och lyssnade på musik och bara hade det trevligt. Sen vid halv tolv ungefär så skulle dom ner på krogen. Jag ville följa med men var så sjukt trött och hade inte lust att sitta där nere och vara tråkig och trött så jag gick hem istället. Satte på tv:n och sen gick jag ut i köket, sedan började det ett program på tv:n, det var någon som skrek: Han bryter sig in, han är i hallen... Osv. Haha och jag är ganska rädd för att vara hemma själv när det är mörkt och klockan är mycket. Även fast porten är låst och dörren är låst så blev jag helt knäpp. Och så fick jag för mig att någon skulle bryta sig in här :S. Usch! Var skit rädd, hatar att det ska vara så. Att jag ska vara så rädd, skulle aldrig klara av att bo själv ;P, haha! Försökte i varje fall sova men det gick inte så bra, så när mamma och älsklingen kom hem efter två nångång så var jag fortfarande vaken men tillslut kunde jag äntligen somna :).

Nu ska jag äta... älsklingen kom precis hem med maten.

Söndag

Då var det söndag igen då, vart en trevlig kväll hemma hos mormor igår, Gott med Tacos :). Satt sedan och kollade på tv, drack kaffe och åt glass. Mums!

Idag blire det lugnt, plugga lite och kanske följa med älsklingen på bandy, får se. Beror på hur kallt det är. Vill inte stå ute och frysa.

Sjuker

Fan alltså, håller på att bli sjuk :(. Nyser som en tok, täppt som bara den och har jätte ont i min bihålerna eller vad det heter. Vill inte bli sjuk nu. Inte när det bara är en vecka kvar innan lovet. Usch nej!

Så det är väll bara att ta det lugnt och inte vara ute i det kalla vädret. Igår var det ruskigt kallt ute, speciellt när det regna också. Cyklade från praktiken hem för att äta och sen tillbaka och sen cykla jag hem igen. Höll på att frysa sönder om händerna. Inte kul.

Idag blir det mys hemma hos mormor. Tacos och dricka :), ska bli mysigt det med hela familjen.
Imorn ska jag plugga lite, har två prov nästa vecka så det måste göras, plus att jag måste skriva den satans uppsatsen i historian med. Får se när man gör det ;).

Nu blir det kaffe, och sen ska jag fixa mig!

Första dagen avklarad

Nu har jag precis ätit. Satt fint i magen med mat. Nu kommer snart Karin hit till mamma och ska förhoppningsvis sätta i mitt löshår :).

Idag var det första dagen på praktiken, och det var faktiskt helt okej. Fick fixa med grönsaker och sitta i kassan :). Kassan var riktig kul. Hehe, jag trodde det skulle vara skit tråkigt men det var faktiskt lite kul. Hoppas det fortsätter att vara det med. Har praktik imorn med. Men sen är det äntligen helg. Ska bli såååå skönt.

Imorn blir det troligtvis bandy med hjärtat och min minsta lillebror. Beror på vädret. Annars får vi hitta på något annat. Och på lördag ska vi till mormor, hon bjuder på tacos och dricka ;). Ska bli mysigt.

Men skriver mer senare.... Tror jag ;).

Pannkakor

Har precis kommit hem från skolan och ska snart sätta mig och plugga lite. Har en hel del den här veckan. Sen ska syrran, zarah och jag kolla film.

Sen när älsklingen kommer hem ska vi handla så vi kan göra pannkakor :). Ska bli gott det. Var länge sen.

På torsdag börjar praktiken med, hoppas det blir bra. Och nu är det bara 1 och en halv vecka kvar till höstlovet :). Längtar som en tok!

Men nu är det plugg som gäller!

Plugg

Har pluggat lite nu ikväll, så slipper jag göra så mycket imorn. Idag fyller min kära lillebror Robin 12 år. Så ska fira honom imorgon. För idag är han hos sin pappa.

Idag har det varit en riktigt seg dag, har inte gjort nånting nästan. Usch! Men det är ju ändå söndag och då får man vara lite lat. Nu ska jag fortsätta kolla på tv med älsklingen.

Ha en mysig kväll :)

Plugg

Har pluggat lite nu ikväll, så slipper jag göra så mycket imorn. Imorgon fyller min kära lillebror Robin 12 år. Så ska fira honom imorgon.

Idag har det varit en riktigt seg dag, har inte gjort nånting nästan. Usch! Men det är ju ändå söndag och då får man vara lite lat. Nu ska jag fortsätta kolla på tv med älsklingen.

Ha en mysig kväll :)

Ny Design

Nu har jag en jätte fin ny design :)

Designen är gjord av


http://designandmakeup.se/category/gratis-design.html

Fixat i lägenheten hela dagen

Städat och möblerat om hela dagen nästa. Mamma var här med barnen med så vi fika lite och så men annars har hela dagen gått åt till att fixat i lägenheten. och nu är det riktigt fint, vardagsrummet blev riktigt mysigt.

Så nu väntar en hemmakväll framför tv:n med älsklingen och brorsan :). Mys!

? Rubrik

Blir ingen rubrik, kom inte på någon bra :P. Sitter och kollar på idol med älsklingen och snart kommer moa tillbaka. Hon är och handlar lite gott. Mums! sen ska vi titta på en ny serie som börjar. Handlar om ungdomar som sitter i fängelse. Den verkar bra, men vi får se.


Vet att jag redan sagt det, men Erik grönwall ska vinna idol :D så jäkla bra!!!

Brunt

Japp, igår kom Moa till mig och hon ville göra något med mitt hår så vi bestämde att vi skulle färga det. Jag skulle ju ändå färga håret så det var bra :). Så nu är håret brunt igen. Ska beställa löshår idag med :)




RSS 2.0