Lyckad kväll

Fan vad kul jag hade igår kväll. Det började med att Johanna, Moa och Sabina kom hit. Drack lite sen gick vi till bussen. Var i baggetorp runt halv åtta. Först var det typ bara vi och några till där men sen strömma folket in. Adine var helt galen, dansa som en galning, Haha! Har aldrig haft så kul förut och idag har jag sjukt ont i fötterna på grund av allt dansande. Men sjukt kul var det så tack Fia och Pontus för en lyckad kväll, synd bara att det skulle bli skit i slutet. Idag mår man som man förtjänar men det var de värt :D. Nu ska jag klä på mig sen funderar jag på att gå ut en stund för att piggna till lite.

God morgon

Vaknade vid nio idag :), gick då upp och var duktig och gjorde gröt till frukost. Gott! Ska strax göra mig i ordning, ska först till öb med älsklingen sen måste jag ner till H&M och prova klänningen och köpa kavajen :).
Skriver mer senare idag..

Helg

Hade bara en lektion i skolan idag så slutade vid tio ungefär. Gick då hem och la mig i sängen hos älsklingen och vaknade inte förens tjugo i ett. Var jätte skönt att sova. Drack lite kaffe och åt sen stack älsklingen och jag ner på stan. Åt med Annelie och Victor på Venezia, gick en sväng på H&M och hittade en jätte fin kavaj och sen söt klänning som jag ska prova imorn. Kavajen provade jag idag och sen satt bra så nu har jag bestämt mig för att köpa den. Men måste prova klänningen imorn :). Hoppas den sitter bra.
Måste komma på vad jag ska ha på mig imorn med på Fia och Pontus fest, men ska nog hitta något bra.
Längtar tills imorn!

Avklarad

Sitter hemma hos min kära mor nu. Åkte hit med älsklingen efter körlektionen. Lektionen gick super bra tycker jag :), bättre än jag trodde. Nästa lektion är på tisdag och sen en på onsdag så ska köra två gånger i veckan nu.
Känns jätte bra, körkortet ska bli mitt, helst innan skolavslutningen, och det ska jag nog fixa!
Så imorn efter skolan blir det körskolan igen med Fia, ska plugga då!

För övrigt så ser jag mycket framemot lördag! Tror det kommer bli skit kul :D


 Saknar även min Moa Sjukt mycket <3

Nervös

Har varit hemma både igår och idag. Har inte mått något vidare, förvirrande tankar som inte känns bra. Får se vart allt leder.
Och idag har jag min första körlektion, är sjukt nervös pågrund av all snö som kommer, och det ska ju fortsätta snöa också så. Men bilarna är ju bra vi kör med så det ska nog gå bra.
Skriver mer ikväll och berättar hur det gick :)

Paradise hotel

Usch, är så jäkla sur nu. Cimon åkte ut tack vare en jävla röstning. FAN! Han skulle vinna ju!
Usch, nu är jag sur!

Gick inte som jag tänkt mig ;P

Idag skulle jag varit duktig och pluggat men det gick åt skogen, pluggade lite naturkunskap men efter en kvart tröttnade jag. Haha! Började då städa lägenheten så nu är den ren och fin, bytte lakan i sängen också. Det är nog bland det bästa som finns att krypa ner i en ny bäddad säng :). Nu blir det godis och tv med älsklingen. Syrran kommer ikväll också och sover här :)

Mycket plugg framöver

Insåg igår kväll när jag skulle försöka sova att det väntar extremt mycket plugg nu. Har prov på tisdag, första körlektionen på onsdag och då skulle jag behöva göra några punkter till i studiehäftet, ska lämna in naturkunskapen men den är skit svår. Har prov nästa måndag i historia och nästa fredag i näthandel. Ska göra klart en redovisning i arbetsmiljö och säkerhet. Och sen efter vecka åtta börjar nationella i engelska. Usch! Men alla säger att 2:an på gymnasiet är jobbigast och än så länge håller jag med. Men de är bara en termin kvar sen börjar vi trean. Ska bli så skönt. Längtar verkligen till studenten nu.
Så denna dag kommer bestå av plugg och lite flyttning av möbler. :)

Lets dance

Sitter just nu och kollar på reprisen av lets dance. Har inga favoriter än, så vet inte vem jag tycker ska vinna.
Funderar på att ta en promenad med hunden i det vackra vädret, solen lyser ju faktiskt idag och de är plusgrader. Mamma sa att det var jätte skönt ute så ska nog ta mig en promenad sen. Sen blir det till att plugga naturkunskap och personlig försäljning. Naturkunskapen skulle varit inne igår egentligen så.
Skriver mer sen..
Ville bara säga att jag

Tacos hemma hos mamma

Det blev en lugn kväll hemma hos mamma idag, hon bjöd på Tacos! Mums! Så nu sitter vi här mätta och belåtna, ska nog snart gå och kolla på tv eller något. Satt och pluggade vägmärken förut, :S. Man blir ju inte lite tokig på sånt. Men nu kan jag några fler än innan och det är ju bra.
Ne, nu ska jag mysa med hjärtat mitt <3

22/1-10

Sitter just nu i skolan och har ÖFA, orkar inte ha ÖFA idag men men. Idag slutar vi halv tre, vilket känns ganska onödigt för dom sista två lektionerna är skit korta och onödiga. Men vill man ha betyg så måste man ju gå.
Ikväll blir det lugnt, någon film med älsklingen kanske eller något annat roligt <3

Nu är det sängen som gäller

Har precis kollat på The Proposal med syrran. Helt okej film :). Och nu ska jag krypa ner i sängen och den är redan varm och skön för älsklingen gick och la sig vid strax innan tio. Ska bli skönt, imorn är det skola till halv tre sen vet jag inte riktigt vad som sker. Ska i varje fall plugga körteori i helgen, måste läsa lite i boken innan första lektionen :P. Nee, nu säger jag Godnatt! <3

21/1-10

Slutade skolan vid tjugo i tolv och gick först och åt då. Sedan gick Fia och jag till körskolan och pluggade lite, sen vid ett skulle Fia köra så då satt jag kvar en stund till. Sen innan jag gick hem skulle jag boka in min första körlektion, vilket jag hade tänkt skulle blivit i början på mars eftersom jag vill hinna plugga lite mer teori och hinna köra mer hemma, men icke! Hon tyckte jag skulle börja köra redan nästa vecka och så blev det. Så nästa onsdag har jag första körlektionen. Blev faktiskt lite nervös när hon sa det, nu vet man att det är nära. Men de ska nog gå bra hoppas jag :). Så nu ska jag sätta mig med teori böckerna och läsa lite.
Skriver mer ikväll.

20/1-10

Sitter i skolan med våra nya datorer nu :D, jätte fina är dom och roliga saker finns det att göra också. Sen ska jag hem och äta, slutar kvart i fyra och då kommer älsklingen och hämtar mig :). och imorgon är det kort dag i skolan, går bara till tjugo i tolv sen blir det körskolan.

19/1-10

Idag har jag varit på körskolan och fixat böcker och betalat allt annat, så denna vecka kommer bestå av mycket plugg och tid på körskolan. Ska hinna göra klart studieboken innan första körlektionen så det blir att plugga ordentligt. Har inte bokat in första lektionen än men ska göra det på torsdag för då slutar vi tjugo i tolv så då har jag massa tid och ska även göra prov på datorerna där med då. Sen mellan den 12-18 februari ska jag gå på de fyra teorikurserna som finns. Så nu har jag äntligen kommit igång. :). skönt de, så hoppas på körkort till somaren.

18/1-10

Började dagen med skolan som vanligt. Dagen gick hyfsat fort med och det är skönt :). Imorn slutar vi halv tre och det är ännu bätte och på onsdag får vi äntligen våran dator. Längtar!

Får se vad som sker idag, inget planerat men det kanske blir en sväng till vingåker eller något :D

RSS 2.0